LFI/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
#nijenamjasno

Zaprosio ju je, ali nikad nisu stali pred oltar: Oprah napokon otkrila zašto se nikad nije vjenčala

Iako su u vezi 34 godine, Oprah Winfrey i Stedman Graham nikad se nisu vjenčali, a to pitanje gotovo uvijek joj postave u intervjuima. Voditeljica je u novom broju svog časopisa objasnila zašto je pristala udati se kad ju je Stedman zaprosio, ali to nikad nije učinila.

"Bilo je to 1993. i istog trenutka kad sam rekla 'da' na njegovu prosidbu, imala sam sumnje. Shvatila sam da zapravo uopće ne želim brak. Samo sam htjela da me pita. Htjela sam znati da on osjeća da sam vrijedna toga da budem njegova žena, ali nisam htjela raditi žrtve, kompromise i svakodnevne obaveze koje su potrebne kako bi brak preživio. Posao i rad na showu bili su mi prioritet i oboje smo to znali. Oboje smo svjesni toga da danas ne bismo bili zajedno da smo stali pred oltar", napisala je Oprah.

, Image: 394522946, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia
Tsuni / USA / Alamy / Alamy / Profimedia

Napisala je i kako njihova veza funkcionira jer dijele zajedničke vrijednosti.

"Bitno je i što je on stvorio svoj identitet izvan onoga da je 'Oprahin partner' i to što uživamo u tome da vidimo jedno drugo kako ispunjavamo svoju svrhu. To je ono što Gary Zukav zove spiritualnim partnerstvom: ono između dvoje jednakih ljudi i koje ima svrhu duhovnog rasta", poručila je Oprah.

Ona i Stedman upoznali su se na dobrotvornoj večeri, ali ona nije bila sigurna da će se nešto dogoditi s njima.

"Mislila sam da je drag, ali nisam bila toliko impresionirana. Da, bio je pristojan i nježan, tip muškarca koji bi tješio prijatelja. Visok i zgodan, naravno. Ali, zapravo sam mislila da je prezgodan da bih ga ja zanimala. Zaključila sam da je igrač, a to su mislili i svi moji producenti. Nisu znali ništa o njemu, ali su me upozorili da se ne petljam s njime jer svatko toliko zgodan u vintage Mercedesu pobuđuje sumnju", napisala je Oprah.

Nastavili su se prijateljski družiti povremeno, ali tek kasnije ga je ona počela shvaćati ozbiljno, i to kad je prekinuo s djevojkom i počeo se raspitivati za nju.

ATLANTA, GEORGIA - OCTOBER 05: Oprah Winfrey and Stedman Graham attend Tyler Perry Studios grand opening gala at Tyler Perry Studios on October 05, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Paul R. Giunta/Getty Images)
Getty Images

Inače, on je inspiracijski govornik koji podučava razvoj liderskih vještina, o tome je napisao nekoliko knjiga te drži seminare i predavanja na tu temu, a bavi se i humanitarnim radom.

Oprah i Stedman nikad nisu imali djece, o čemu je voditeljica pričala otvoreno te izjavila kako misli da ne bi bila dobra majka jer je imala druge prioritete u životu. Ovo je prvi put da je ispričala zašto se nikad nisu vjenčali.

Linker
14. travanj 2024 11:17