Profimedia, Backgrid USA
dosta joj je svega

Zdravstveni problemi uzeli danak: Kriza nakon samo šest mjeseci braka

Brak se pokazao težim nego što izgleda, priznali su prije nekoliko mjeseci manekenka i pjevač, a s vremenom im nije postalo ništa lakše. Zdravstveni problemi popularnog pjevača stvaraju teret koji je mladoj supruzi teško nositi na leđima.

Justin Bieber (25) i Hailey Baldwin (22) ne uživaju u bračnom životu kao što je to bilo na početku njihove veze. Trenutno prolaze kroz krizu zbog koje su opet otkazali službeno vjenčanje, a američki mediji su se raspisali i o mogućoj rastavi braka nakon samo 6 mjeseci.

Previše je sve to za mladu Hailey koja je s 22 godine 'uletjela' u brak s kanadskim pjevačem nakon kratke ljubavne veze. Manekenka se zato na trenutak maknula od problema i opustila s prijateljicom u Los Angelesu. Dugi kaput koji je sezao do poda njezinu visoku figuru dodatno je istaknuo, a Hailey je izgledala svježe i odmorno s kosom skupljenom u nisku punđu i upečatljivim naušnicama.

Malibu, CA  - Hailey Baldwin heads to Nobu for a night out with friends, although husband Justin Bieber was nowhere in sight. Hailey has recently been spending time supporting Justin, who revealed his struggles with depression.

Pictured: Hailey Baldwin

BACKGRID USA 19 MARCH 2019, Image: 420657833, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Malibu, CA  - Hailey Baldwin is all smiles as she heads to Nobu for a night out with friends. Although husband Justin Bieber was nowhere in sight tonight, Hailey has recently been spending time supporting Justin, who revealed his struggles with depression.

Pictured: Hailey Baldwin

BACKGRID USA 19 MARCH 2019, Image: 420673344, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Nakon što je u posljednje vrijeme fotografi snimaju sa zabrinutim izrazom na licu, ovoga puta su je uhvatili s osmijehom i u dobrom raspoloženju. Mladi par dosta vremena provodi u prirodi pa ih se nerijetko može vidjeti u parku ili na plaži, no Bieber trenutno prolazi kroz mračan period u životu pa je Hailey uvijek u ulozi one koja pokušava utješiti supruga.

Malibu, CA  - Hailey Baldwin heads to Nobu for a night out with friends, although husband Justin Bieber was nowhere in sight. Hailey has recently been spending time supporting Justin, who revealed his struggles with depression.

Pictured: Hailey Baldwin

BACKGRID USA 19 MARCH 2019, Image: 420657814, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Posljednjih mjeseci glumac se bori s depresijom i tjeskobom o čemu je otvoreno govorio i na Instagram profilu. "On i dalje želi da mu ona bude supruga i potpora u ovim danima i ona mu želi pružiti pažnju i razumijevanje, ali je jako teško s obzirom na sve ovo kroz što on prolazi", rekao je nedavno izvor blizak paru za medije, a saznalo se i kako su po četvrti put otkazali vjenčanje koje planiraju za ljeto. Već su tri puta dogovorili datum i poslali poveznice, no svaki puta do sada su se predomislili i odgodili slavlje.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Newport Beach, CA  - *EXCLUSIVE*  - Justin Bieber and wifey Hailey Baldwin share a very intimate moment while out at Newport Beach Friday afternoon. After taking a stroll through the beach, the couple take a few minutes to unwind on the grass. Justin appears downcast as he lowers his head and has Hailey sit on his lap and comfort him with gentle strokes through his hair. Shot on 03/15/19.

Pictured: Justin Bieber, Hailey Baldwin 

BACKGRID USA 19 MARCH 2019, Image: 420542276, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Nakon što su se u rujnu vjenčali u tajnosti, ova ceremonija trebala bi okupiti njihove bližnje i prijatelje. "I dalje će imati vjenčanje, no sada im to ipak nije u fokusu. Justin se trenutno fokusira na svoje mentalno zdravlje i čekaju da njemu bude bolje. Uzbuđeni su što će opet planirati svadbu", komentirao je izvor.

Justin trenutno prima stručnu pomoć i navodno mu je Hailey velika potpora i oslonac. Mediji su se raspisali kako manekenka teško podnosi cijelu situaciju i da je razgovarala s odvjetnicima vezano za razvod braka, no sve je ostalo samo na neutemeljenim tračevima.

Linker
19. travanj 2024 20:45