Getty Images
ŽENA VRAČ

Žena vrač pozirala za Playboy tjedan dana nakon 67. rođendana

Da su godine samo broj pokazala je glumica najpoznatija po ulozi žene vrač koja je u 68. godini ponovno pozirala za magazin Playboy.

Prije tjedan dana proslavila je 67. rođendan, a sada se pohvalila da je u sedmom desetljeću ponovno pozirala za magazin Playboy. Jane Seymour podijelila je vijesti na svojem Instagram profilu uz fotografiju na kojoj pozira u svilenom donjem rublju i čupavom kaputiću.

- Oduševljena sam što napokon mogu s vama podijeliti da sam nedavno fotografirana i intervjuirana za magazin Playboy. Otvoreno sam govorila o svojoj karijeri, obitelji i tome da se osjećam bolje nego ikada sa 67 godina – napisala je uz fotografiju i dodala da se napokon osjeća ugodno u svojoj koži.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 21:  Jane Seymour attends TheWrap's 2018 Women, Whiskey and Wisdom Celebrating Women Oscar Nominees at Teddy's at The Hollywood Rooselvelt Hotel on February 21, 2018 in Hollywood, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images)
Getty Images

U magazinu Playboy prije ovoga se pojavila već dva puta: 1973., kada je postala prepoznatljiva zahvaljujući ulozi u filmu "James Bond: Živi i pusti umrijeti", i 1987. godine. Britanska glumica ipak je najpoznatija po ulozi u TV seriji "Dr. Quinn, žena vrač", obiteljskoj western drami u kojoj je glumila liječnicu punih šest sezona. Seymour je priznala kako joj se i u 68. godini života muškarci upucavaju, i to oni koji su čak duplo mlađi od nje.

- To mi jako laska. Inače si u tim godinama nevidiljiv. Sada više ne pokušavam nikome ništa dokazati. Nije mi važno gleda li me netko, kao što mi je bilo ranije, kada sam bila mlađa – izjavila je glumica koja iza sebe ima četiri propala braka i četvero djece iz njih.

NEW YORK, NY - JANUARY 23: Jane Seymour is seen on January 23, 2018 in New York City.  (Photo by Ignat/Bauer-Griffin/GC Images)
GC Images

Linker
24. travanj 2024 23:35