Ana Mihalić
Ne kriju sreću

Zimski medeni mjesec: Franka Batelić s Ćorlukom je proslavila Božić daleko od doma

Kako nakon vjenčanja u srpnju nisu imali vremena za medeni mjesec, Franka Batelić i Vedran Ćorluka odlučili su se odmaknuti od domaćeg okuženja i proslaviti Božić u New Yorku.

Nakon uspješne godine, pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka zaputili su se u New York kako bi proslavili Božić.

Vjenčanje nogometno-pjevačkog para u srpnju ove godine bilo je jedno od spektakularnijih na domaćoj sceni, a mladenci su vidno blistali od sreće, baš kao i nekoliko mjeseci kasnije.

"Nije ‘Tajno’ da se Veks, ja i New York, volimo, posebno u ovo vrijeme. Svima danas želim ljubav, sreću, zdravlje i mir u srcu. Zagrljaj i velika pusa svakome od vas", napisala je Franka svojim obožavateljima na Instagramu.

U hladnoj Velikoj jabuci Franka se zaogrnula popularnim 'teddy bear' kaputom koji je uparila sivim šalom i kapom koja je odlično stajala. Vedran je, s druge strane, bio u klasičnom kaputu pomalo military kroja. Najljepši ukras na njima je, naravno, bio veliki osmijeh.

S obzirom da su ona i njezin suprug morali odgoditi medeni mjesec zbog Ćorlukinih obveza u Moskvi, sada konačno imaju vremena za uživanje. No, je li ovo zaista medeni mjesec ili će na njega krenuti još nešto kasnije, nisu otkrili.

Linker
25. travanj 2024 11:44