Andrija Lucić / CROPIX
Kad se ruča...

Život s malom djecom: Belma Džomba ne krije da je kod kuće - kaos!

Uspješna pravnica i voditeljica Belma Džomba, supruga proslavljenog umirovljenog rukometaša Mirze Džombe, ne krije koliku su sreću u obitelj donijele njihove dvije djevojčice, uz koje nikada nije dosadno.

Dvije kćeri svakodnevno uljepšavaju život Belme i Mirze Džombe: njihova Una ima pet i pol godina, a Ada je krajem svibnja proslavila prvu godinu života. Upravo je mlađa djevojčica danas nasmijala sve pratitelje svoje slavne mame na društvenim mrežama. Belma je, naime, na Instagramu objavila fotografiju na kojoj njezina mezimica sjedi za ručkom i jede špagete. Malena je zdušno sama prionula na posao, a to podrazumijeva i zaprljana usta, i ručice i majicu... ali, tko bi joj zamjerio na ovoj ranoj samostalnosti!

Lijepa 32-godišnja voditeljica i 40- godišnji sportaš u srpnju su proslavili sedmu godišnjicu braka i pravi su dokaz da sedma ne mora biti krizna - oboje su vrlo orijentirani na obiteljski život i zabavne crtice iz njihova privatnog života često osvamu na njihovim javnim profilima. Svoj je dom s dvije djevojčice poznati par svio u rodnoj Rijeci.

#myworld #UnAiAdA

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Petogodišnja Una vježba balet:

Mamina balerina .. #myworld #UnAiAdA

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

☀#myworld #unaiada #sailing #fishing #jadranskomore☀#hummel

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Linker
25. travanj 2024 10:11