John Pavlish
John Pavlish

GRADI KARIJERU

Životni izazovi Vlahe Arbulića daleko od doma

Model i glazbenik Vlaho Arbulić, koji se u posljednje vrijeme poprilično povukao iz javnog života, ovih dana naoružan gitarom osvaja američke pozornice.

Dubrovčanin Vlaho Arbulić u potpunosti je predan gradnji glazbene karijere, a nedavno se uputio u Ameriku gdje snima nove pjesme, a za promociju je angažirao menadžera popularnih 2Cellosa Miru Vidovića. Na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju nastupa s pozornice iz New Yorka i Chicaga.

Instagram

Vlahin nastup u Cutting Roomu

 
Instagram

Vlaho nastupa na pozornici u ChicaguVlaho je 2015. godine nastupio u glazbenom talent showu 'X Factor' u kojem je promovirao pjesmu 'Bla bla' koju je sam napisao. Ovih je dana pak nastupio u prestižnoj dvorani Cutting Room u New Yorku gdje su nastupali poznati glazbenici poput Lady Gage, Norah Jones, Sheryl Crow, Gwyneth Paltrow i mnogi drugi.

Vlaho šeta ulicama New Yorka

Kao student elektrotehnike, Vlaho je godinama zaljubljen u glazbu. Od gitare se ne odvaja ni u kućnoj atmosferu, pa je često svira svojoj kćerkici Luce (3). Njegov najveći adut je što ima jasnu viziju kakvi bi glazbenici trebali biti. 'Nema opravdanja za gubitak ljudskosti i topline prema bližnjima jer su to osnovni postulati življenja, a pogotovo u  umjetničkom življenju koje za svrhu ima dodirivanje ljudi na emocionalnoj razini, a ne indiferentnost i otuđenje', napisao je nedavno Vlaho.

Instagram

Vlaho pozira na moru