Ana Mihalić
U NOVOM BROJU MAGAZINA GLORIA

Zlatko Dalić: 'Spreman sam na euforiju, ali i na tragediju

Izbornik hrvatskih nogometaša smireno čeka prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, uoči koje će - kao i uvijek - cijeli dan šutjeti s grčem u želucu i svojim dečkima u autobusu pustiti pjesmu 'Lijepa li si' jer ona im jača igrački naboj.

Raspoloženje nacije trenutačno se kroji u Rusiji, gdje Vatreni 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije igraju prvu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Zlatko Dalić (51) u Rusiji je prvi put bio 1996. kao igrač Hajduka, kad je splitski klub u Moskvi igrao utakmicu Kupa UEFA protiv moskovskog Torpeda i izgubio 2:0. Sada se vratio u Rusiju kao izbornik hrvatske reprezentacije i svi od njega očekuju pobjede. Težak teret velikih očekivanja izbornik Dalić nosi mirno i staloženo.

- Nadam se da ćemo proći grupu, to nam je minimalni cilj, i siguran sam da nitko s nama neće imati laku utakmicu. Najvažnije je da ne upadamo u euforiju nakon jedne pobjede niti u tragediju nakon jednog poraza. Ne kažem da mi ne možemo i da ne bismo htjeli osvojiti Svjetsko prvenstvo, ali moramo biti realni i ići korak po korak - kaže Zlatko Dalić koji u novom broju magazina Gloria, koji je u prodaji od 14. lipnja, otkriva u čemu je najveća snaga naše reprezentacije, tko je najzabavniji od igrača te kako se osjeća uoči velikih utakmica.

Gloria i City Center one daruju knjižicu sa 60 kupona za shopping do 50% popusta! Gdje vas čeka popust doznajte OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 13:06