Instagram Hailie Jade Scott
Fanovi oduševljeni

Znate li čija je ovo kći? Slavni tata opjevao ju je više puta, danas je izrasla u pravu ljepoticu

Čak i ako ne slušate rap, vjerojatno se sjećate kako je poznati američki reper Eminem (46) u svojim pjesmama često spominjao malu Hailie (23). Punim imenom Hailie Jade Scott Mathers danas više nije tako mala već je izrasla u pravu ljepoticu koja obožava slagati modne kombinacije i objavljivati ih na Instagramu.

Njezini pratitelji, čiji je broj nemalih 1.4 milijuna, ostali su oduševljeni Hailienim fotkama s odmora na kojima se pojavila u žutom i plavom bikiniju.

Na jednoj fotografiji kosu je ukrasila cvijetom, a na drugoj šeširom. No, ono što se najviše isticalo je njezina odlična figura. Fanovi nisu ostali imuni na njezin look pa su je zasuli komentarima poput 'sviđa mi se što vidim', prekrasna si' i 'odlični trbušnjaci'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

aloha

Objavu dijeli Hailie Scott (@hailiescott1)

Iako joj je otac slavni reper, Hailie živi prilično miran život s majkom Kimberly, s kojom je Eminem imao buran i kompliciran odnos. Upoznali su se 1989. u srednjoj školi i započeli ljubavnu vezu, a vjenčali su se deset godina poslije. Iako im je brak trajao tek dvije godine, ponovno su se vjenčali 2006. i opet rastali nakon samo tri mjeseca te podijelili skrbništvo nad kćeri. Opjevao je Hailie u više od 20 pjesama, a najpoznatije od njih su 'Hailie’s Song', 'Stan', 'Mockingbird' i 'When I’m Gone'.

Reper je opjevao Hailie u više od 20 pjesama, a najpoznatije od njih su 'Hailie’s Song', 'Stan', 'Mockingbird' i 'When I’m Gone'. Lijepa Hailie 2014. je maturirala u školi Clinton u Michiganu i izjavila kako su joj i mama i tata pomogli da bude ono što jest i da se to ne boji pokazati.

Linker
20. travanj 2024 13:19