Zoran Šprajc
 Darko Tomas / Hanza Media
U svom stilu

Zoran Šprajc na najbolji mogući način proslavio rođendan: 'Ako niste gledali Baywatch, sad gledate'

Voditelj 'bez dlake na jeziku' trenutno odmara na moru te je tu priliku iskoristio da obilježi svoj dan i to fotografijom koja je oduševila njegove pratitelje.

Jedan od omiljenih domaćih voditelja "bez dlake na jeziku" proslavio je 52. rođendan i to na vrlo veseo i opuštajuć način. Protekla godina za njega je bila dosta teška zbog infarkta, ali Šprajc kao Šprajc i dalje šokira i pozitivno iznenađuje svojih humorom.

"Ako niste gledali Baywatch, sad gledate. To je sat za plažu na ruci morskog medvjeda", u svom stilu je napisao Šprajc ispod fotografije na kojoj taman izlazi iz mora nakon finog kupanca.

Naravno, odmah su se zaredali komentari oduševljenih fanova: "Aaaa Zorane koji stas, snaga i moć! Nek se srame ovi iz Baywatcha", "Mitch Buchannon ti nije do koljena", "Purgerski MEDO", bili su neki od njih.

Inače, Šprajc je rođen 1968. u Slavonskom Brodu, a od studenog prošle godine do kraja travnja 2020. bio je na bolovanju kako bi se oporavio od infarkta. No, to mu nije bilo prvi put.

Naime, u bolnici je završio 2013. i to na hitnoj operaciji, a to stanje, kako je rekao, prouzročili su mu stres, dvije i pol kutije cigareta dnevno, nekretanje te nezdrava i neredovita prehrana.

Spasila ga supruga

Drugi infarkt doživio je na isti datum kao i prvi te mu je tada ugrađen još jedan stent. Kako je jednom prilikom rekao za Gloriju, u bolnicu je došao u zadnji čas i to na inzistiranje supruge.

"Izgubila je strpljenje, ugurala me u auto i odvezla do nama najbliže Nove bolnice. Ondje su za manje od pola sata sve pretrage bile gotove, a ja na aparatima, u operacijskoj dvorani. Tijekom koronarografije, kad su došli do srca, shvatili su da je u pitanju minuta-dvije. Za manje od sat i pol nakon dolaska u bolnicu ja sam bio spašen", prisjetio se voditelj.

Ipak, nakon infarkta, Šprajc je počeo zdravije živjeti, vježbati i pravilnije se hraniti. Navike se, kada zagusti, ipak mogu promijeniti, a on je očiti primjer!

Čitajte i:

Šprajc se vratio: 'Smijali smo se kad je bivša predsjednica rekla da ćemo raditi od doma, a sada svi rade od doma'

Oglasio se Zoran Šprajc, infarkt doživio na isti datum kao i prije 6 godina: 'Oni i najveću budalu uspiju dovesti u red'

Sad joj se svi pokušavaju iskupiti: Zorana Šprajca 'oprala' grižnja savjesti, pa je dirnuo do suza

Zoran Šprajc Uskrs dočekao sa suzama u očima: Obožavatelji ga tješili čestitkama

Linker
23. travanj 2024 08:28