TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Nitko nije znao

Zvijezda hit serije godinama se borila s nevidljivom bolešću: 'Za sve je kriva moja mama'

Laura Prepon u svojoj novoj knjizi otkrila je neke do sad nepoznate detalje iz svojeg života, među kojima je i onaj o borbi s poremećajme prehrane, ali i o razlogu zbog kojeg je morala pobaciti drugo dijete.

Laura Prepon, zvijezda humoristične serije "Lude sedamdesete", u svojoj novoj knjizi, vodiču o majčinstvu "Ja i ti, kao majke", otkrila je nešto što se ranije nije znalo - da se tijekom snimanja serije borila s poremećajem u prehrani.

Naime, Laura je imala bulimiju, a ono što je strašnije jest činjenica da ju je izbacivanju hrane iz sebe nakon prejedanja naučila upravo njezina majka.

Facebook
Laura Prepon kao Donna Pinciotti u seriji 'Lude sedamdesete'.

"Imala sam samo 15 godina, a to je trajalo do mojih kasnih dvadesetih. Mislim da mi je na svoj način pokušavala pomoći", opisala je Laura kompliciran odnos sa svojom majkom.

Glumica koju znamo i iz serije "Narančasta je nova crna" podijelila je ove grozne trenutke s nadom da će iskrenost o vlastitoj borbi s tijelom, kao i emocijama te stresom, drugima dati do znanja da nisu sami.

Laura Prepon of Netflix’s Emmy Award-winning series
KCS PRESSE / KCS Presse / Profimedia
Laura Prepon se u svojim tinejdžerskim godinama pa sve do kasnih dvadesetih borila s bulimijom.

"Moja težina je tijekom snimanja Ludih sedamdesetih dosta varirala. Morala sam imati dvije garderobe, a kad bi me pitali za razlog, izvukla bih se na menstruaciju. Kada vidim neku epizodu, uvijek znam jesam li tada povraćala ili ne", rekla je glumica.

Morala je pobaciti u drugom tromjesečju

Prepon je u knjizi također progovorila o razlogu zbog kojeg je morala pobaciti svoje drugo dijete. Nakon što je 2017. rodila kćerkicu Ellu, Prepon je 2018. ponovno zatrudnjela. No, na ginekološkom pregledu nakon 16 tjedana, liječnik je otkrio da mozak i kosti bebice ne rastu te da je jako riskantno trudnoću iznijeti do kraja.

Sretna i u strahu u istom trenutku

"Kada sam nakon drugog tromjesečja saznala ovu groznu vijest, osjećala sam se kao potpuna luzerica. Kao da mi je tijelo propalo i nije moglo stvoriti drugo dijete. Vratilo mi se sve ono što sam proživljavala kao klinka", otkrila je Prepon.

Iako se bojala opet zanijeti, njezin suprug Ben Foster pružao joj je bezrezervnu podršku. "Saznanje da sam trudna donijelo mi je sreću, ali i strah. Nisam mogla opet prolaziti kroz isto. No, nakon što smo shvatili da moramo ići dalje, tek tada smo postali ushićeni", prisjetila se Prepon koja je rodila sina krajem veljače ove godine.


Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 08:55