Dinara
 Promo/Nova tv
hrabri iskorak

Zvijezda 'Istanbulske nevjeste' progovorila o nasilju nad ženama

Glumica Neslihan Arslan digla je svoj glas protiv nasilja nad ženama, nakon što je njezin lik u popularnoj seriji prošao kroz pakao u braku.

Glumica Neslihan Arslan digla je svoj glas protiv nasilja nad ženama, nakon što je njezin lik u popularnoj seriji prošao kroz pakao u braku.

Glumica Neslihan Arslan (29) u seriji 'Istanbulska nevjesta' glumi lik Dilare, a svakog dana je na malim ekranima Nove TV gleda oko sedamdeset tisuća ljudi. U privatnom životu jako je kreativna i umjetnički nastrojena žena. Osim što odlično glumi i što za svoj trud zaradila nagrade i zapažene uloge, Neslihan se u slobodno vrijeme bavi izradom skulptura iz drveta.

Tamnoputa glumica uz izgled, posjeduje onaj faktor X za uspjeh, a odnedavno i poseban zadatak da ukaže na problem obiteljskog nasilja. Naime, njezin lik Dilare trpi nasilje od strane svog supruga Adema (Fırat Tanış), ona ga šalje kod psihijatra zbog toga, a trenutačno su u seriji pred razvodom.

Promo
Dilara i Adem

Gülümsemek, sevgiyle ilgili.

Objavu dijeli Neslihan Arslan (@nesly.arslan)

'Želim vjerovati da je nasilje nad ženama prošlost, no nažalost nije tako. Ne volim bilo koji oblik nasilja. Ne samo nad ženama, nego i muškarcima, djeci, životinjama. Mogu reći da nasilja u javnosti ima sve više i više. Ono što je naš cilj je da se uzdignemo od njega pomoću ljubavi. Postoji nedostatak ljubavi u svijetu, a to moramo mijenjati. Trebamo dati ljubav drugima i ne tolerirati zlo. Moramo pokazati strpljenje za promjene', rekla je glumica koja je ostvarila divno prijateljstvo s glumicom Asli Enver.



'Vrlo je jednostavna i dobra osoba. Na setu smo dva prijatelja koji odrastaju zajedno. Iako nemam takvu povijest s njom u stvarnom životu, osjećam se super u njezinom društvu, postale smo prave prijateljice', rekla je glumica.

Linker
26. travanj 2024 23:02