Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
ljubavni brodolom

Zvijezda serije 'Girls' ponovno sama nakon četiri godine braka: Osmijehom je skrivala probleme

Čini se da i je ovo godina mnogih ljubavnih brodoloma, prekida i rastava, a njih nije bila pošteđena ni glumica Allison Williams koju pamtimo iz serije "Girls" redateljica Lene Dunham.

Glumica Allison Williams (31), najpoznatija po ulozi Marnie Michaels u seriji "Girls", rastaje se od supruga, poduzetnika Rickyja Van Veena (38). Nakon četiri godine braka par je odlučio da je razlaz najbolje rješenje, a službenu izjavu dali su jednom stranom magazinu.

/Allison Williams, Ricky Van Veen
Chanel Fine Jewelry dinner celebrates 'Treasures From The New York Public Library Collection', New York, America - 02 Jun 2016, Image: 288699732, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial
Profimedia, TEMP Shutterstock Editorial

"Uz uzajamnu ljubav i poštovanje, donijeli smo odluku da se odvojimo kao par. Zahvalni smo na prijateljstvu koje imamo i koje ćemo i dalje njegovati", poručili su. Razlog rastave nije poznat, no jedan izvor tvrdi da je Allison u zadnje vrijeme svugdje išla bez supruga koji kao da je nestao s lica Zemlje.

Allison i Ricky upoznali su se 2011. na jednoj zabavi te se zaručili 2014. Vjenčali su se 2015. u tajnosti u Saratogi u Wyomingu, a u javnosti ih nismo zajedno vidjeli od dodjele Oscara 2018., na kojoj su djelovali sretno, zaljubljeno i dobro raspoloženo. Na njihovim licima ni u gestama nije se moglo razaznati da ih muče ljubavi problemi, kojih tada možda čak niti nije bilo.

MANHATTAN, NY - JULY 24, 2015: Allison Williams kisses fiancee Ricky Van Veen as they walk there dog moxie with a friend on JULY 24, 2015 in New York, Image: 253777994, License: Rights-managed, Restrictions: *US MAGAZINES-PLEASE REPORT USAGE* 
**FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE**
***E-TABLET/IPAD & MOBILE PHONE APP***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Buzzfoto
Profimedia, Buzzfoto

Šuška se da u zadnjih nekoliko mjeseci žive razdvojeno dok se službeno ne rastanu, a morat će odlučiti i kome će pripasti njihov ljubimac - zlatni retriver Moxie. Iako je najviše pamtimo po seriji "Girls", Allison je glumila i u nekoliko filmova, od kojih je najnoviji Netflixov horor triler "Perfection" u kojem tumači nekada vrlo uspješnu violončelisticu koja želi razotkriti mračne tajne škole u kojoj je nekada studirala.

Linker
25. travanj 2024 13:37