Marijana Batinić
 Vedran Peteh
glorijinih 25

Zvijezde s naslovnice: Ljupka i Marijana su se prisjetile 'svojih' Gloria, Nevena odabrala najdražu

Proslavili smo veliki jubilej - 25 godina magazina Gloria. Gotovo da nema zvijezde koja se nije smiješila s naslovnice, a ovim su se povudom svojih prisjetile Marijana Batinić, Nevena Rendeli Vejzović i Ljupka Gojić Mikić.

O našim poznatim voditeljicama i o manekenki s inozemnom karijerom Gloria je često ispisivala retke, a djevojke su krasile i našu naslovnicu - Nevena Rendeli Vejzović podijelila je svoju omiljenu, Marijana Batinić krasila ju je dva puta, a Ljupka Gojić Mikić prisjetila se svojih čak četiri.

Sve su one s nama slavile i u Laubi, na velikom gala partyju održanom povodom rođendana, a tom prilikom su se na društvenim mrežama prisjetile svojih naslovnica kroz godine.

Proslava 25 godina Gloria 
Kandit
Ljupka Gojic 
Lauba, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 270919
Matej Dokić
Ljupka Gojić Mikić

zagreb 27.09.2019
Gloria 25 godina Lauba
na slici: luka nizetic, marija batinic
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Marijana Batinić

Zagreb Lauba 27092019
GLORIA 25 GODINA
NEVENA RENDELI
FOTO Mario Kucera
Mario Kučera
Nevena Rendeli od plesanja je odmorila na luksuznoj fotelji brenda Natuzzi

"Gloria je bila jedini magazin u kojem su se ikad pojavili, osim mene, i moji roditelji, brat i kućni ljubimac. Dogodilo se to još na početku moje karijere", kazala nam je manekenka i dizajnerica koja je na naslovnici blistala na svojim početcima, a s posljednje naslovnice s obitelji se smiješila prije tri mjeseca.

Gala party za 25. rođendan: Pogledajte tko je sve slavio s nama

Sretan rođendan Gloriji poželjela je i naša popularna voditeljica Marijana Batinić koja se također prisjetila svojih naslovnica.

"Najdraža naslovnica Glorije ikad", napisala je Nevena Rendeli uz čestitku na Instagramu, a riječ je o broju u kojem je pozirala sa svojim blizankama Leom i Mare.

Uz djevojke, na gala partyju pridružile su im se i ostale brojne poznate zvijezde s estradne scene. Svojim nastupima publiku su zabavili Severina, Rade Šerbedžija, Marko Tolja i Nina Badrić koja je izvela pjesmu naše glazbene dive Tereze Kesovije. Glumac Slavko Sobin, komičar Ivan Šarić te Viktorija Rađa sa svojim plesnim partnerima iz showa "Ples sa zvijezdama" rasplesali su se na podiju, a za dobru atmosferu pobrinuo se i Duško Ćurlić, jedan od omiljenih voditelja koji je uz Ivana Šarića i Slavka Sobina vodio program.

Linker
15. travanj 2024 22:51