P-shot

NE BOLI, A DJELUJE: Samo jedna igla i sat i pol tretmana do potpunog zadovoljstva svojom muškosti

Nakon jednog tretmana penis se u prosjeku u dužini poveća za 7 mm, a nakon pet za čak 35 mm. Povećanje opsega nakon jednog tretmana je 5 mm, a nakon 5 tretmana 30 mm uz bolju erekciju.
Poliklinika Aster prva je u Hrvatskoj uvela tretman popularan u Americi, koji je potpuno bezbolan, a dokazano učinkovit.
 Shutterstock

I dok žene brinu o tome koliko im je koža elastična, kako riješiti problem prvih bora smijalica ili se obračunati s celulitom, muškarci uglavnom dijele istu opsesiju - je li veličina bitna i može li ga se povećati? Iako bi se na prvu reklo da su žene te koje potežu pitanje o veličini, statistike to opovrgavaju.

Čak 85 posto žena zadovoljno je veličinom penisa svog partnera, ali čak 45 posto muškaraca željelo bi imati "većeg".

Bez obzira koliki "oni" bili, većina muškaraca brine oko veličine.

E sad, da vam netko kaže da ćete nakon tretmana koji traje sat i pol popraviti svoj libido, ukloniti erektilnu disfunkciju, povećati prokrvljenost i, što je najvažnije, veličinu penisa, a sve to bez upotrebe lijekova, dodataka ili pilula, biste li pristali? Vjerojatno da. Ipak, oprez, ovaj tretman uključuje igle. Jako tanke, ali ipak igle. I pogađate, bockat će vas baš tamo gdje najviše boli. No, kako nas uvjeravaju u zagrebačkoj poliklinici Aster, koja je prva uvela ovaj tretman u Hrvatskoj, tretman je potpuno bezbolan. Ako ste i dalje skeptični, nastavite čitati… Riječ je o Priapus shotu, skraćenog naziva P-shot, koji je iznimno popularan u Americi, a nazvan je prema grčkom bogu muževnosti. P-Shot je zapravo primjena PRP-a, tretmana krvnom plazmom obogaćenom trombocitima, kojeg je na društvenim mrežama promovirala Kim Kardashian, za pomlađivanje kože lica. U ovom slučaju, ista metoda primjenjuje se na određenim mjestima na penisu. A kako cijela stvar funkcionira, objašnjavaju u poliklinici Aster.

- Plazma se priprema od krvi muškarca koji želi P-shot. U posebno pripremljenu epruvetu izvadi se 8-10 ml krvi koja se centrifugira kako bi se dobila plazma obogaćena trombocitima. Dobivena plazma potom se injicira u penis, nakon primjene kreme za lokalnu anesteziju - otkriva prim. dr. med. Gordana Krnjević Pezić, spec. dermatovenerologije.

Shutterstock
Osim što se primjenom P-shot tretmana mogu povećati opseg i dužina penisa, pridonosi i poboljšanju postizanja erekcije i orgazama te osjećaju ugode.

Potrebno je dvadesetak uboda u korijen i tijelo penisa, kažu. No, bol je minimalna ili je uopće nema. Za kvalitetno izvođenje zahvata i dobre rezultate bitni su i sami instrumenti za PRP. U poliklinici Aster koriste Cellenis PRP kit koji osigurava i do osam puta veću koncentraciju trombocita od one u perifernoj krvi pacijenta. Upravo trombociti otpuštaju faktore rasta koji pokreću proces regeneracije tkiva i neovaskularizacije. Primjena PRP-a za povećanje penisa može se na prvu činiti čudnom i neobičnom. No, zapravo nije.


PRP tretmane koristi i Tiger Woods

Tiger Woods, američki igrač golfa već godinama ide na PRP tretmane za rekuperaciju različitih dijelova tijela, žene diljem svijeta pomlađuju lice i povećavaju usne PRP tretmanom, a u domaćim se sportskim krugovima već dugo šuška da i naši nogometaši saniraju pojedine ozljede upravo tim popularnim tretmanom.

Stoga, kada se uzme u obzir raširena primjena PRP-a, njegovi benefiti i popularnost, nekako je logično da se netko dosjetio iskoristiti ga i u intimnom području.

Taj netko bio je dr. Charles Runels, inovator P-shota. Njegovo je razmišljanje bilo sljedeće - ako PRP može povećati i pomladiti izgled usana, zašto se isto ne bi moglo primijeniti i na penis? Kandidat za P-shot je svaki muškarac jer, osim što se primjenom mogu povećati opseg i duljina penisa, doprinosi poboljšanju postizanja erekcije i orgazama te osjećaja ugode. P-shot može se primijeniti i za neke bolesti penisa poput Peyronijeve bolesti, dobroćudne bolesti vezivnog tkiva te kožne bolesti Lichen sclerosus.

- Ipak, muškarci se na ovaj tretman primarno odlučuju zbog efekta povećanja duljine penisa. Nakon jednog tretmana penis se u prosjeku u duljini poveća za 7 mm, a nakon 5 tretmana za čak 35 mm. Povećanje opsega je, prema istom istraživanju, nakon jednog tretmana 5 mm, a nakon 5 tretmana 30 mm uz bolju erekciju - kažu u Poliklinici Aster, gdje cijena tretmana iznosi 2500 kn.


Što možete očekivati

Tretman traje najviše sati i pol. Injiciranje plazme traje desetak minuta, a ostalo vrijeme potrebno je za anesteziju kremom i pripremu plazme obogaćene trombocitima iz krvi. Dr. Gordana Krnjević Pezić nas uvjerava da je rizik minimalan te je moguća pojava modrica na mjestu uboda.

- Nakon moguće nelagode pri dolasku i upoznavanju, pacijenti su uglavnom opušteni s obzirom na to da su motivirani za proceduru, stoga većinom nema straha kada se igla krene približavati njihovom intimnom području - tvrdi dr. Krnjević Pezić iz poliklinike Aster.

Rezultati su vidljivi odmah, a mogu se poboljšati u naredna četiri tjedna. Učinak je individualan, a tretman se može ponoviti u razmaku od 4 do 12 tjedana, prema željama i potrebi.


PROMO/Priredila A. A.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 10:40