iSTOCK
Najjače oružje

Ljuskice kao idealno estetsko rješenje

U poliklinici TIM DENT Miličić doznali smo sve odgovore na pitanja koja ste željeli znati ako razmišljate o ljuskicama i uvjerili se - doista su idealan izbor za sve nepravilnosti.

Ne kaže se uzalud da je osmijeh naše najjače oružje. Veseli i nasmiješeni ljudi popularni su u društvu, imaju viši stupanj samopouzdanja te se lakše nose sa životnim izazovima, a nema sumnje da su uspješniji i u poslu. Najbolji dokaz je holivudska miljenica Julia Roberts koja godinama nosi titulu glumice s najljepšim osmijehom.

Imati blistave, pravilne i bijele zube nikada nije bilo lakše, i to zahvaljujući ljuskicama. Stručni tim zagrebačke stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić, koji je jedan od vodećih u radu s keramičkim ljuskicama, slaže se da je riječ o najoptimalnijem načinu uljepšavanja osmijeha.

Postupak kod kojeg se posebno dizajnirani tanki nadomjesci od keramike postavljaju na prednju stranu zuba, iznimno je brz, jednostavan i u potpunosti bezbolan.

U kreiranju osmijeha u poliklinici TIM DENT Miličić od prvog dana polaze od osobnosti svakog pacijenta, a da je takav pristup veoma bitan pokazuje najnoviji trend. Zahvaljujući razvoju stomatološke tehnologije sada je konačan rezultat moguće vidjeti i prije nego što se sjedne na stomatološki stolac.

image
Pored stručne, kvalitetne i brze usluge, TIM DENT Miličić svojim pacijentima nudi i izvođenje zahvata u ugodnom ambijentu.
PRESS

"Pomoću simulacije zajedno s pacijentom stvaramo njihov osmijeh i do sada smo imali odlične reakcije. Čovjek je vizualno biće i jako je važno da tu sliku vidi odmah, tim više što osmijeh prilagođavamo određenoj osobi i njegovim fizičkim karakteristikama" objašnjava Tamara Žaja Miličić, specijalistica stomatološke protetike u poliklinici TIM DENT Miličić.

Otkako su ljuskice postale imperativ u estetskoj dentalnoj medicini, nagađa se da su za najveći broj holivudskih osmijeha zaslužni stomatolozi, a ne samo dobra genetika.

image
Tamara Žaja Miličić, specijalistica stomatološke protetike u poliklinici TIM DENT Miličić
PRESS

Razlika između prirodnog zuba i ljuskica vidljiva je samo stručnom oku, s obzirom na to da takozvana staklo-keramika, koja se koristi za njihovu izradu, u toj mjeri imitira zubnu caklinu da čak i propušta svijetlo. Uz sve to, kod postupka stavljanja ljuskica prirodna struktura zuba ostaje skoro netaknuta, što je njegova najveća prednost u odnosu na keramičke krunice.

image
Čak i kod sitnih korekcija, kao što je promjena boje, ljuskice su idealan izbor, što je vidljivo i iz ovog primjera.
PRESS

Ljuskice su nedvojbeno idealan izbor za sve nepravilnosti na zubima - i to od sitnih poput promjene boje, ali i zahtjevnijih kao što je neprimjerena veličina zuba, krivi položaj te dijastema, odnosno urođeni razmak između zubiju.

image
Primjer prije i poslije tretmana na pacijentu pokazuju nevjerojatne rezultate.
PRESS

U poliklinici TIM DENT Miličić, koja raspolaže s najmodernijim digitalnim stomatološkim laboratorijem, naglašavaju da su ljuskice idealan izbor za sve nepravilnosti. Jedini uvjet jest da je zub zdrav - a to bi nam svima trebao biti imperativ.

Stoga, ukoliko želite zablistati i zračiti samopouzdanjem, profesionalnu pomoć i savjet potražite u poliklinici TIM DENT Miličić. Njihov slogan "Vaš osmijeh. Naša strast." najbolji je pokazatelj da ste u sigurnim rukama.

Linker
18. siječanj 2021 20:24