ISTOCK
BRZO I SIGURNO

Četiri mušketira dentalnog zdravlja

Zahvaljujući revolucionarnoj All-on-4 metodi, u poliklinici TIM DENT Miličić moguće je vratiti osmijeh u jednom danu.

Iako dentalna medicina i stomatološka protetika veoma brzo napreduju, gubitak zuba i dalje često pogađa suvremenog čovjeka. Najčešći uzroci bezubosti su karijes i bolesti desni, a posljedice su brojne - od smanjenja funkcija žvakanja, do narušenog izgleda i problema s govorom. Osim zdravstvenih i estetskih problema, ljudi koji su izgubili zube osjećaju se nesigurno, pate od nedostatka samopouzdanja i loše se osjećaju u kontaktu s drugima.

Srećom, danas je lakše nego ikada vratiti osjećaj zadovoljstva vlastitim izgledom, zahvaljujući ugradnji zubnih implantata, a među stomatološkim ordinacijama kojima je oralno zdravlje jedan od prioriteta, izdvaja se zagrebačka poliklinika TIM DENT Miličić.

image
Razloga za strah nema, ističu u ovoj ugledoj zagrebačkoj poliklinici.
PRESS

Od ostalih ih razlikuje uvođenje nove tehnologije i novog načina rada čim se pojave na tržištu, a među njim je revolucionarna All-on-4 metoda kojom je moguće postići novi osmijeh za samo 24 sata nakon posjeta oralnom kirurgu.

Osmislio ju je dr. Paulo Malo, osnivač i voditelj jedne od najpoznatijih svjetskih klinika oralne medicine Malo Clinic u Lisabonu, a u Hrvatsku ju je među prvima uvela zagrebačka stomatološka poliklinika TIM DENT Miličić omogućivši time vraćanje osmijeha bezubim pacijentima u jedan dan - što je prije bilo nezamislivo. U njihovoj poliklinici zahvat obavlja dr. med. dent. Marko Miličić, oralni kirurg s iskustvom ugradnje više od 10.000 implantata i najzahtjevnijim slučajevima dentalne implantologije, koji se educirao kod dr. Maloa.

image
Revolucionarnu All-on-4 metodu u Poliklinici TIM DENT Miličić izvodi oralni kirurg dr. med. dent. Marko Miličić.
PRESS

Za sve, pak, klijente koji osjećaju strah od zubarskog stolca, u uglednoj zagrebačkoj poliklinici suzbijaju ga već na prvom pregledu kad pacijenti upoznaju stručnjake koji će im vratiti osmijeh, osjete lijep i udoban ambijent poliklinike te steknu povjerenje u stomatologa.

Veći i teži zahvati mogu se izvoditi uz svjesnu sedaciju tijekom koje ne osjećaju bol.

Svjesna sedacija vrlo je učinkovita i sigurna metoda anksiolize i sedacije pacijenta tijekom zahvata, koju provodi educirani anesteziolog. Pacijent ne gubi svijest kao kod opće anestezije. Ne osjeća strah, tjeskobu, nelagodu, nije mu neudobno, ali gubi pojam o vremenu. Ne smetaju mu zvukovi "brusilica" i "bušilica" koji sablažnjavaju pacijente otkada su izumljene - tumači dr. Miličić.

image
Zadovoljni klijenti koji izlaze s osmijehom iz ordinacije najveća su im nagrada.
PRESS

Kad je led probijen, pacijentima koji žele dobiti osmijeh zahvaljujući All-on-4 metodi, postavljanju se 4 titanska implantata u gornju, donju ili u obje bezube čeljusti bez potrebe za nadomještanjem kosti, a sama procedura je brza i minimalno invazivna. Temelji se na mišljenju kako nova kost uz implantat prianja puno brže ako se implantat optereti imedijatno, odnosno ako se na njega odmah postavi protetski nadomjestak. Stoga u poliklinici u kojoj se sve što je potrebno za novi osmijeh nalazi pod istim krovom - ordinacije, RTG odjel i digitalni dentalni laboratorij - teže imedijatnom opterećenju implantata kad god je moguće kako bi pacijent unutar 24 sata od operacije dobio fiksni most i funkcionalne zube.

image
Fotografije prije i nakon tretmana All-on-4 metodom.
PRESS

Budući da je zadovoljstvo klijenta imperativ, najveća im je nagrada vidjeti pozitivne komentare na stranicama poliklinike i društvenim mrežama. Komentari poput "Vrhunski doktori", "Ništa me nije boljelo", "Imam osmijeh poput filmske zvijezde", "Stručni su i profesionalni", "Uvijek su tu za mene"... daju im vjetar u leđa za nove profesionalne izazove, jer nema ništa bolje od zadovoljnog klijenta koji je dobio blistav i privlačan osmijeh.

Linker
28. prosinac 2020 18:39