PR
SUPER NAGRADE

Vodimo vas na koncert Maksima Mrvice! Uključite se u natječaj

Maksim Mrvica, naš najpoznatiji klavirski virtuoz i najprodavaniji svjetski crossover pijanist, nakon turneje u Kini i Južnoj Koreji ponovno se vraća u Hrvatsku gdje će održati seriju koncerata.

Portal Gloria.hr vas tim povodom nagrađuje super nagaradma!

Gloria.hr vas vodi na koncert Maksima Mrvice & Band „Best of Crossover“ koji će održati koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji u sklopu Adriatic Tour-a u petak, 10. srpnja 2015., a mi vam poklanjamo sve potrebno za potpuni doživljaj ovog koncerta!

Petero sretnih dobitnika će osvojit:

– dvije ulaznice za koncert

– potpisani album „Mezzo e Mezzo“

– upoznavanje Maksima Mrvice

Uključite se u nagradni natječaj popunjavanjem obrasca u ovom članku vašim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka te kratkim odgovorom na nagradno pitanje.

Nagradit ćemo pet najboljih i najkreativnijih komentara, a sudjelovati možete do 6. srpnja nakon čega ćemo na Gloria.hr objaviti imena dobitnika.

[contact-form-7 id=”117831″ title=”Maksim Mrvica karte”]

Dobitnike ćemo o dobitku i načinu preuzimanja nagrada obavijestiti mailom.

Nova turneja Maksima Mrvice

U svibnju je u Hrvatskoj započeo promociju svog novog albuma ‘’Mezzo e Mezzo’’, a koncertom na atraktivnoj lokaciji Ljetne pozornice u Opatiji, 10.7. započinje novi program naziva ‘’Adriatic Tour’’ gdje će sa svojim britanskim bendom, sa kojim nastupa na velikim svjetskim pozornicama, svirati svojevrsnu retrospektivu od dosadašnjih deset objavljenih albuma, te predstaviti najnoviji album ‘’Mezzo e Mezzo’’.

U sklopu ‘Jadranske turneje’, nakon opatijske Ljetne pozornice nastupit će i na atraktivnim lokacijama poput šibenske Tvrđave sv. Mihovila i trogirske kule Kamerlengo.

Aktualni album „Mezzo e Mezzo“ moći će se kupiti na konceratima u sklopu turneje kao i u svim Dallas Music Shopovima, Tisak Media centrima, knjižarama Algoritam i ostalim glazbenim dućanima.

PR

Interes za Maksimove koncerte, kao i inače, je vrlo velik, posebice jer u sklopu turneje po prvi puta nastupa u nekima od gradova, stoga pozivamo sve da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice.

Informacije o mjestima nastupa, cijenama i prodajnim mjestima ulaznica za pojedine koncerte u Hrvatskoj, u organizaciji agencije Mars koncerti i Dallas Recordsa, slijede u nastavku:

10.7. OPATIJA Ljetna pozornica Sektor 1 – 180 kn | Sektor 2 i 3 – 160 kn

(Dallas Music Shop Rijeka | Tisak / Tisak Media | Festival Opatija | eventim.hr | mojekarte.hr)

Ulaznice su u prodaji od petka, 5. lipnja 2015.!

Mission Impossible:

https://www.youtube.com/watch?v=L9vwvOlWmO8

Sabre Dance:

https://www.youtube.com/watch?v=lBBN3dYKS8Q

Službena web stranica:

http://www.maksim.co.uk/

Linker
24. travanj 2024 12:53