Sipa/Cropix / SIPA
U DRUŠTVU NAJVEĆIH

Nakon Isabel Marant, H&M je svoju sljedeću suradnju odlučio ostvariti s Alexanderom Wangom (31), prvim Amerikancem, ali ujedno i najmlađim dizajnerom koji će surađivati s ovim švedskim modnim gigantom.

– Alexander Wang je jedan od najvažnijih predstavnika mode današnjice. On je možda mlad, ali njegove kreacije mogu nositi sve generacije. Nevjerojatno je da ćemo ove godine surađivati s njime – izjavila je Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica H&M-a.

Dizajner koji je trenutačno na čelu Balenciage izjavio je kako je počašćen suradnjom s H&M-om koji je otvoren prema pomicanju granica i postavljanju novih standarda kreativnosti. To smatra odličnim načinom da šira publika iskusi životni stil kakav on nudi.

H&M je do sada surađivao s poznatim dizajerskim imenima kao što su: Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Versace, Lanvin, i Isabel Marant.

Alexander je na svom Instagram profilu podijelio video kojim odbrojava vrijeme do početka lansiranja kolekcije koje je zakazano za 6. studenog, a prodavat će se u 250 trgovina diljem svijeta.

Linker
19. travanj 2024 14:24