ZGODNA SURADNJA

I dok je Victoria Beckham (37) postala prava modna dizajnerica pa svoje kolekcije prikazuje samo na ekskluzivnim revijama kao što je New York Fashion Week, a njene luksuzne kreacije koštaju od 1 000 funta po haljini – David Beckham (36) odlučio se za varijantu koja će biti priuštljiva masama. Bivši kapetan engleske reprezentacije potvrdio je da će za H&M dizajnirati liniju muške odjeće – uglavnom donjeg rublja i majica kratkih rukava.

Beckhamov dizajnerski asortiman bit će dostupan u 40 zemalja diljem svijeta i sveukupno 1800 H&M-ovih prodavaonica. Prve krpice pojavit će se već od 2. veljače sljedeće godine, što znači da će kolekcija osvanuti na policama dućana u pravo vrijeme – neposredno prije Dana zaljubljenih. Za razliku od prijašnjih jednosezonskih kolekcija s dizajnerskim brandovima kao što su Jimmy Choo i Lanvin, poznati nogometaš odlučio se za dugotrajno partnerstvo sa švedskim brandom te je obvezan sezonski predstavljati nove proizvode.

– Protekle godine radio sam na muškom asortimanu sa svojim timom i ekstremno sam pozitivan u vezi onog što smo dizajnirali i proizveli – rekao je Beckham.

– Posljednji dijelić slagalice bio je pronaći partnera koji ima viziju i mogućnosti globalno distribuirati proizvode. U H&M-u smo našli savršenog partnera za suradnju i napredovanje te sam uzbuđen i veselim se što ću od veljače pokazati asortiman H&M-ovim kupcima – dodao je nogometaš koji je otkrio da je inspiraciju za dizajniranje donjeg rublja i majici kratkih rukava dobio nakon što je postao zaštitno lice za Emporio Armani Underwear.

– David Beckham istinska je ikona i sporta i stila. H&M je nevjerojatno uzbuđen što ulazi u dugotrajno partnerstvo s njim za ovu liniju DAVID BECKHAM Bodywear. To je početak nevjerojatne avanture za nas u H&M-u. Valentinovo 2012. godine će biti zaista uzbudljivo vrijeme – rekla je u priopćenju H&M-ova šefica doizajna, Ann-Sofie Johansson.

Linker
20. travanj 2024 13:09