Sipa/Cropix / AJ SOKALNER - ACEPI/NEWSCOM/SIPA
ZA DOBRU I DUGOTRAJNU VEZU

10 pitanja koja biste trebali postaviti na prvom spoju

Ljubav nije niti matematika niti filozofija no postoje neka potpitanja koja će vam dati odgovor na jedno veliko i glavno pitanje – hoćete li funkcionirati kao par i jeste li uopće stvoreni jedno za drugo.

Na prvom spoju često padnemo pod utjecaj hormona i prvotne zaluđenosti koja prije ili kasnije ima nesretan završetak.

Kako biste to pokušali izbjeći i vrijeme posvetiti osobi od koje ćete dobiti najviše – obavezno kroz razgovor pokušajte postaviti sljedećih deset pitanja.

Osim što otkrivaju njegove stavove i životne vrijednosti, ova pitanja otkrit će vam koliko se podudarate i želite li iste stvari u životu.

1. Što te nasmijava do suza i kada si to posljednji puta doživio? 2. Kada bi mogao kupiti jednosmjernu kartu za bilo koju lokaciju na svijetu, gdje bi to bilo i zašto? 3. Kada bi morao sada izmisliti nadimak za mene, koji bi to nadimak bio? 4. Postaneš li sretna ili tužan nakon nekoliko čaša vina? 5. Kada si se posljednji puta pretvarao da ti je nešto smiješno, a uopće nije bilo smiješno. I zašto si to učinio? 6. Gdje se vidiš sa 83 godine? 7. Što bi učinio da se znatno udebljam? 8. Što najviše voliš na ženama? 9. Koje su tvoje top tri seksualne fantazije? 10. Što voliš na sebi?

Linker
19. travanj 2024 06:39