Foto: ARHIVA
MUŽEVI SU PRESRETNI

Amal Clooney i Cindy Crawford postale najbolje prijateljice

Amal Clooney (37) i Cindy Crawford (49) postale su najbolje prijateljice, a njihovi muževi presretni su zbog toga.

George Clooney (53) i Rande Gerber (52), suprug slavne manekenke najbolji su prijatelji već dugi niz godina i često uživaju u međusobnom društvu i muškim aktivnostima pa kada je donedavni vječni neženja pronašao životnu partnericu Cindy je bila oduševljena što će dobiti žensko pojačanje na brojnim druženjima koja često organiziraju.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 11: Actor George Clooney and lawyer Amal Alamuddin Clooney attend the 72nd Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 11, 2015 in Beverly Hills, California.   Frazer Harrison/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
FOTO: AFP/Cropix / AFP

Foto: AFP/Cropix

– Odlično se slažu i imaju mnogo zajedničkih tema. Obje su iznimno snažne, inteligentne i predane žene – izjavio je Rande o novopečenim prijateljicama.

O iznimno bliskom odnosu parova svjedoči i činjenica da su zajedno izgradili vikendicu na velikom posjedu u Meksiku.

– Kad smo gradili kuću, Cindy je rekla da umjesto jedne izgradimo dvije pa tako možemo doručkovati kod nas, a ručati kod Georgea – otkrio je suprug slavne manekenke i dodao kako je jako sretna što je njegov prijatelj pronašao tako divnu ženu kao što je Amal i konačno se skrasio uz voljenu osobu.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Linker
25. travanj 2024 03:55