NEŽELJENI VIŠAK

Ana Begić: U trudnoći sam dobila 20 kilograma

Zagrebačka glumica Ana Begić Tahiri (32) posjetila je zagrebačku Polikliniku Bagatin kako bi se riješila suvišnih kilograma i celulita nakon što je u svibnju prošle godine rodila kćerkicu Lanu. Zvijezda serijala ‘Bibin svijet’ odlučila se isprobati jedan od noviteta na domaćem tržištu, Med 2 Contour, neinvazivan tretman za koji kažu da je alternativa liposukciji. Uređaj kombinira ultrazvučnu terapiju i masažu, čime se koža zateže i učvršćuje te izglađuju neravnine uzrokovane celulitom.

– U trudnoći sam dobila 20 kilograma, a uspjela sam ih istopiti – 17. Kako? Pazim na prehranu, izbjegavajući masno i slatko, redovito vježbam u teretani Collum s privatnim trenerom Branimirom Vajdom, a tu su i tretmani Med 2 Contourom, na koje idem jednom do dva puta tjedno – objašnjava glumica, dodajući kako mnoge njezine kolegice ne mogu vjerovati da na bedrima gotovo uopće nema celulita.

Njezina kritična zona je, kaže, trbuh pa na njemu još mora raditi kako bi se smanjio i zategnuo, no sigurna je da će do ljeta, nastavi li istim tempom, u tome i uspjeti.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o Ani Begić Tahiri i tretmanima uklanjanja celulita pročitajte u tiskanom broju Glorije (br.898) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
24. travanj 2024 04:13