USKORO GOSPOĐA

Ana Brdarić: Moja vjenčanica je jednostavna, ali elegantna

Umjesto medenog mjeseca, obilaska stare kulture Inka, nazdravljanja s voljenim uz romantične zalaske sunca, Ana Brdarić odabrala je izvještavanje o Milanu Bandiću, Andriji Hebrangu, Draganu Primorcu i ostalim predsjedničkim kandidatima, piše Jutarnji list .

– Tako je ispalo, ali ne žalim. Uostalom, ja svoj medeni mjesec živim posljednjih osam godina – kaže voditeljica RTL Televizije, koja će se 31. prosinca, na Staru godinu, udati za svog dugogodišnjeg dečka, agronoma Marka Boljata.

Mladi par u bračne vode uplovit će u društvu obitelji i najbližih prijatelja, na maloj, ali slatkoj ceremoniji.

– Udat ću se u okolici Zagreba, a mjesto svadbe ne želim otkriti jer smatram da je vjenčanje privatan čin i nastojat ću izbjeći prisustvo novinara. Mogu tek reći da se i Marko i ja nadamo dobrom tulumu u društvu nama najdražih ljudi. Svakako ćemo preskočiti bacanje buketa, skidanje podvezice zubima i ostale tradicionalne procedure – kaže Ana koja je tek jučer odabrala vjenčanicu.

– Dugo sam birala, a naposljetku sam se odlučila za kreaciju Katarine Džale iz modne kuće Friends Design. Moja vjenčanica je blijedoružičaste boje, jednostavnog, ali elegantnog kroja. Seže do poda, kako bih ispod nje mogla obući štucne koje će me čuvati od ove hladnoće – u šali kaže 29-godišnjakinja, koja je zbog predsjedničkih izbora odgodila medeni mjesec.

– Marko i ja oduvijek smo željeli posjetiti Peru, no to nećemo učiniti sada, nego kada nam se ukaže prilika. Što se medenog mjeseca tiče, stvarno nismo formalisti i sigurno nećemo očajavati zbog toga što ga nećemo realizirati odmah nakon svadbe. Uostalom, zajedno smo osam godina, već neko vrijeme skupa živimo, a osim ljubavi imamo i međusobno razumijevanje i podršku. Marko shvaća sve zakonitosti mog posla, a oboje vjerujemo da ćemo zajedno u budućnosti imati još tisuću takozvanih medenih mjeseci – smije se Ana, koja će tri dana prije svadbe, 27. prosinca, na RTL Televiziji voditi “Noć odluke”, tijekom koje će koordinirati novinarska javljanja iz izbornih stožera predsjedničkih kandidata i objaviti prvu projekciju rezultata putem izlaznih anketa.

U ovoj godini posao će napustiti kao gospođica, da bi se kao udana gospođa na svoje radno mjesto vratila već 2. siječnja i počela pripremati emisije za drugi krug predsjedničke utrke, koji predviđaju svi politički analitičari.

Klara Rožman / Jutarnji list

Linker
19. travanj 2024 15:33