DUET SA SUPRUGOM

Ana Rucner: Moje prvo pjevačko iskustvo

Promotivni film Hrvatske turističke zajednice “Oda radosti” u kojem Ana Rucner (29) uz “ljude i krajeve” igra glavnu ulogu upravo je nagrađen još jednom u nizu prestižnih nagrada , ali poznata violončelistica ne živi na prethodnim uspjesima. Uoči blagdana tako se prvi put okušala i kao – pjevačica.

– Upravo sa suprugom i Zagrebačkim mališanima snimam spot za “Tihu noć” i prvi put pjevam uz violončelo. Mislim da će to biti najljepši poklon našim slušateljima. Božić ćemo provesti obiteljski, kiteći kod kuće bor s Darianom – kaže Ana Rucner.

Crossover zvijezda nije ljubiteljica zime i voljela bi da je temperatura neprestano oko 25 stupnjeva. Zato joj je u hladnim mjesecima imperativ dobro se utopliti.

– Najvažnije je da su mi noge na toplom i ugodnom, pa zato imam čitavu kolekciju uggsica kojima sam vjerna zadnjih desetak godina. Od materijala za preostalu garderobu zimi mi je najdraže umjetno krzno – objašnjava Ana Rucner.

Za uspjeh “Ode radosti” skromna umjetnica zasluge pripisuje moćnom Beethovenu i svojoj domovini.

– Mislim da je ono što privlači gledatelje u inozemstvu jednom riječju Hrvatska. Svojom ljepotom naša tradicija, mladost, priroda, glazba i čitavo kulturno naslijeđe govore sami za sebe – zaključila je Ana Rucner.

Linker
16. travanj 2024 06:33