SVE JE U DETALJIMA

Anamarija Asanović voli vintage sunčane naočale

Iako svoj modni san posljednje vrijeme živi u Istanbulu, mlada dizajnerica i trendseterica predah od posla iskoristila je za posjet prijateljima u Hrvatskoj. Inače velika zaljubljenica u modne dodatke, posebno sunčane naočale, Anamarija Asanović prošetala je Zagrebom i Splitom u naočalama iz kolekcije Ghetaldus Vintage 2013.

StreetStyle fotograf Goran Čižmešija fotografirao je Anamariju Asanović s Ghetaldus vintage 2013. naočalama odjevenu u svoju posljednju kolekciju, koju će uskoro predstaviti modnoj publici i javnosti.

Kolekcija Ghetaldus Vintage za sezonu ljeto 2013. sažima intrigantnu modnu interpretaciju kultnih Ghetaldusovih modela sunčanih naočala iz 1960-ih do 1980-ih koji su obilježili prošla desetljeća, a koji su u ovoj kolekciji dobili osuvremenjeni izgled minimalnim ali efektnim intervencijama.

Kolekcija Ghetaldus Vintage sastoji se od 10 modela proizvedenih od plastike i žice, u različitim bojama i veličinama. Svi modeli ručno su izrađeni i ručno bojani u hrvatskoj tvornici Ghetaldus nedaleko Zagreba te s razlogom nose potvrdu kvalitete ‘Made in Croatia’.

Linker
19. travanj 2024 06:03