NOVA SVADBA U MONACU

Andrea Casiraghi zaručio dugogodišnju djevojku

Godinu dana nakon vjenčanja kneza Alberta i plivačice Charlene Wittstock monegaški se dvor priprema za još jedno svadbeno slavlje u 2013. Andrea Casiraghi (28), stariji sin princeze Caroline i njenog drugog supruga Stefana Casiraghija te unuk pokojnog kneza Rainiera i Grace Kelly, zaručio je, naime, svoju dugogodišnju djevojku, Kolumbijku Tatianu Santo Domingo (28) – piše talijanski Vogue.

Andrea i Tatiana upoznali su se na školovanju u Parizu, gdje su i nastavili zajednički život. Tatiana je modna stručnjakinja iz jedne od najbogatijih kolumbijskih obitelji. Njen djed Julio Mario Santo Domingo za života je uprihodio šest milijardi dolara te svojim potomcima osigurao lagodan život. No njegova unuka nije se prepustila uživanju, već je sama pokrenula modnu kompaniju The Muzungu Sisters.

Zgodni Andrea, koji je 2002. izabran na Peopleovu listi najzgodnijih muškaraca, drugi je u liniji nasljedstva za monegaški tron, odmah iza svoje majke. Ako njegov ujak, knez Albert, umre bez zakonitih nasljednika proizašlih iz dinastičkog braka Andrea bi mogao prisvojiti prezime Grimaldi i preuzeti njegovo mjesto.

Andrea, čiji je otac stradao u utrci glisera kada mu je bilo samo 30 godina, ranije je bio u vezama Caroline von Stauffenberg i Mariom Jurado.

Linker
19. travanj 2024 04:24