SLAVNA GOŠĆA

Angelina Jolie dolazi kod Rade Šerbedžije

Najslavnija glumica svijeta Angelina Jolie u petak ujutro, ako je vjerovati glumačkim kuloarima, dolazi na Brijune, gdje bi trebala biti gošća teatra Ulysses, odnosno Rade Šerbedžije i njegove supruge Lenke Udovički .

Hollywoodska zvijezda je, priča se, bacila oko na Radu, točnije želi ga u svojem redateljskom prvijencu koji bi se uskoro trebao početi snimati, a čija je radnja smještena na području bivše Jugoslavije. Koji god razlog njezina dolaska bio, ova vijest uzburkala je danas mnoge i već su krenula nagađanja koliko će se dugo zadržati i što će sve posjetiti.

No, za sada je jedino poznato da bi u petak navečer trebala nazočiti predstavi ‘Kralj Lear’ u kojoj glavnu ulogu tumači Šerbedžija, a čiju režiju potpisuje Udovički. Ukoliko se ta informacija pokaže točnom, Angie će predstavu gledati u društvu premijerke Jadranke Kosor , ministra kulture Bože Biškupića i ministra turizma Damira Bajsa, koji su baš u petak odlučili pogledati tu Shakespearovu dramu, piše Jutarnji list.

Prije predstave glumica, za koju se još ne zna hoće li doći sama ili u pratnji Brada Pitta i njihovo šestoro djece, navodno će razgledati brijunske otoke, a nesumnjivo će joj društvo praviti osoba zbog koje i dolazi u Lijepu našu – Rade. Prije Angeline ova je glumačka obitelj ovo ljeto već ugostila jednu hollywoodsku zvijezdu – Annette Bening koja je na Brijune krajem srpnja došla pogledati Shakespeareovu “Oluju”.

Linker
23. travanj 2024 23:17