AFP/Cropix
TEŠKA ODLUKA

Angelina Jolie odstranila jajnike: Sada znam prave životne vrijednosti

Nakon što je nedavno odstranila grudi zbog bojazni od raka, sada je to učinila i s jajnicima i jajovodom. Slavna glumica ispričala je svoju potresnu priču i otkrila zašto se odlučila na taj korak te koje su posljedice.

Angelina Jolie (39) napisala je otvoreno i sasvim intimno pismo čitateljima New York Timesa u kojemu je priznala kako se osjećala nakon pregleda na kojemu je ustanovljeno da ima dobroćudni tumor koji može biti predznak težeg oblika raka u budućnosti.

– Rekla sam samoj sebi da moram ostati mirna i staložena. Odmah sam nazvala Brada koji je istog trenutka sjeo na avion i došao mi biti podrška – ispričala je glumica i dodala kako je u tim trenucima jasno spoznala prave vrijednosti i svrhu koju ima u životu.

Angelina Jolie left LA for the Berlin Film Fest.  The Unbroken director has had a tough few months, after catching chickenpox and being publicly victimized by the the Sony hacking scandal.  Friday, January 23, 2015 X17online.com
/ Juliano-FK-Rol/X17online.com

Foto: JLP

Istog dana Angelina je otišla obaviti sve dodatne pretrage čije rezultate je morala čekati cijeli tjedan.

– Te dane pokušavala sam provesti što normalnije i uobičajnije. Išla sam na nogometnu utakmicu sa djecom, fokusirala se na rad i svakodnevne aktivnosti – ispričala je u pismu majka šestero djece koja je nakon rezultata odlučila odstraniti jajnike i jajovod.

– Bila je to teška odluka koja mi je u konačnici podarila svojevrstan mir i kontrolu nad mojim zdravljem – izjavila je glumica i dodala kako trenutačno prolazi kroz velike hormonalne promjene jer je ušla u menopauzu.

Foto: JLP

Linker
19. travanj 2024 05:51