NA PREMIJERU

Angelina Jolie s cijelom obitelji dolazi u Sarajevo

Nakon što je svoj debitantski redateljski film “U zemlji krvi i meda” pokazala prije desetak dana u New Yorku i Los Angelesu, Angelina Jolie (36) priprema se i za, prema njezinim riječima, n­ajvažniju premijeru – u Sarajevu.

– Premijera filma “U zemlji krvi i meda” u veljači znači mi više od bilo koje premijere uz koju sam vezana. Moja obitelj i ja radujemo se što ćemo u veljači odletjeti u Bosnu i podijeliti taj trenutak s izvanrednom glumačkom ekipom filma – izjavila je Angelina Jolie, najavivši premijeru u Sarajevu. Još nije objavljen točan datum premijere, ali zna se da će se film u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji početi prikazivati 16. veljače. No, u Sarajevu će ga moći vidjeti i ranije, jer je od 22. do 28. prosinca organizirano ekskluzivno pretpremijerno prikazivanje u multipleksu Cinema City. U američka kina film, pak, dolazi 23. prosinca, a europska premijera bit će na Berlinskom filmskom festivalu.

“U zemlji krvi i meda” je priča o Muslimanki Ajli (Zana Marjanović) koja se zaljubi u Srbina Danijela (Goran Kostić), no kada počne rat u Bosni i Hercegovini, nju zarobe srpski vojnici i odvedu u logor, kojim upravlja upravo Danijel. ­

EKSKLUZIVNI VIDEO Angelina Jolie i Brad Pitt na Šerbedžijinom tulumu

­

Linker
20. travanj 2024 15:15