DVA I POL MUŠKARCA

Angus T. Jones: Serija u kojoj glumim je prljava hereza

Čini se da je osnovni preduvjet nastupanja u seriji “Dva i pol muškarca” da vam nisu svi na broju. Kontroverznom Charlieju Sheenu zanimljivim potezom pridružio se ovih dana i Angus T. Jones (19) koji igra Jakea Harpera. Mladi Angus je, naime, naglo otkrio katoličku vjeru i proročki se obratio publici CBS-ove humoristične serije s porukom da omiljenu emisiju odmah prestanu gledati.

– Molim vas, nemojte gledati “Dva i pol muškarca” i puniti svoju glavu prljavštinom. Ja sam u toj seriji, ali ne želim biti u njoj. Kaže se da je riječ o pukoj zabavi, ali istražite štetne utjecaje televizije na vaš mozak i znat ćete da je itekako važno što gledate – zbori Angus.

Jones, koji u seriji glumi od 2003. za plaću od 1.2 milijuna dolara po sezoni, poruku je poslao tijekom intervjua u kojem je razglabao o svojoj vjeri i Bibliji.

– Neprijatelj je prijetvoran, a to si mnogi ne žele priznati. Pitanja vječnosti nisu igra. Ljudi nas gledaju i misle kako mogu istovremeno biti kršćani i glumci u “Dva i pol muškarca”, ali varaju se. Ne možete biti prava bogobojazna osoba i biti u takvoj emisiji. Znam da ja ne mogu, to se kosi s Biblijom – zaključio je Jones.

Glasnogovorništvo CBS-a za sada je odbilo komentirati Jonesov istup, ali lako je moguće da će jednim potezom razriješiti njegove unutrašnje dileme.

Linker
18. travanj 2024 23:23