KARIJERA NA ČEKANJU

Antonija Stupar Jurkin: Predivan je osjećaj biti trudna

Napokon se događa nešto zanimljivo i s Antonijom Stupar-Jurkin ! Ekskluzivna voditeljica RTL-ova “Exkluziva” već se tradicionalno krije od novina i novinara, iako sama izvješćuje o najgorim tračevima. Nedavno je dospjela na “showbizz” stranice kada se doznalo da je trudna. Dosta dugo je uživala u skrivanju te spoznaje s obzirom da je sada u prvom tromjesečju trudnoće, piše Slobodna Dalmacija.

Inače, Antonija je prije rada na RTL-u boravila u Milanu, gdje je radila kao model, zatim se okušala u glumačkim radionicama Livija Badurine, a čak je išla i na tečaj za stjuardese. Međutim, “uletjela” je ponuda s televizije i sada je Antonija zaštitno lice RTL-a.

Čestitamo na trudnoći, pa kako ste se osjećali kad ste za nju doznali? – Mogu reći da je došao dan kada sam doznala da ću imati dijete. Predivan osjećaj. Suprug i ja smo vrlo sretni i veselimo se budućnosti. Ovih dana me svi pitaju za ime koje planiramo dati djetetu, no moram priznati da još uvijek nismo razmišljali o tome. Bitno je da sve bude u redu, ostalo ćemo lako.

Hoće li trudnoća utjecati na karijeru? Do kada planirate raditi? – Imam odličan odnos sa svojim nadređenima, vjerujem da ćemo sve uspjeti dogovoriti. Karijera će neko vrijeme biti na čekanju, prioriteti se mijenjaju.

Svakodnevno ste na TV ekranima, a tako rijetko u tračerskim rubrikama i novinama. Bojite li se medija? – Da se bojim medija, vjerojatno ne bih radila ovaj posao. U medijima sam koliko RTL i ja odlučimo da trebam biti. Ako nisam u tračerskim rubrikama, mislim da je to vrlo pohvalno! Uostalom, svakodnevno sam na RTL Televiziji u udarnom terminu, u emisiji “Exkluziv”!

A nisu vam dosadili tračevi o kojima svakodnevno izvještavate? – To mi je posao koji svakodnevno profesionalno obavljam. Mislim da ti posao ne može dosaditi ako ga voliš raditi.

Feragosto je već stigao pa koji su vaši planovi za ljetno opuštanje? Idete li sa suprugom Ivanom? – Naravno, idemo zajedno. Krajem kolovoza ćemo na drugi dio godišnjeg odmora, po novu dozu punjenja baterija. Do tada će ljeto biti radno.

Kakav ljetni odmor volite? – Pasivan: ujutro kavica, pa plaža, pa malo kupanja, dobra knjiga i samo opuštanje. Iako čuvate privatnost kao zmija noge, hoćete li dalmatinskim galebovima otkriti gdje ćete pronaći osvježenje? – Osvježenje ću definitivno pronaći na jednoj jadranskoj plaži.

Do sada ste se okušali u više različitih voditeljskih formata, imate li možda većih ambicija, za odlazak na teren, primjerice? – Da, bila sam voditeljica raznih formata koje smo prikazivali na RTL Televiziji. Emisije smo snimali i na terenu i u studiju, provodila sam i provodim vrijeme u montažama, na sastancima, tako da se moj posao ne svodi samo na onih nekoliko minuta na ekranu. Moram priznati da su nam radni dani poprilično ispunjeni. “Exkluziv” je format u kojem sam se, po mojemu mišljenju, dobro snašla.

Koja je tajna vaše dugovječne veze sa suprugom Ivanom? – Mislim da sam premlada da bih svoj dvogodišnji brak nazvala dugovječnom vezom, na to ću vam odgovoriti, ako Bog da, za pedeset godina. Za sada je to razgovor i razumijevanje.

Jure Jerić / Slobodna Dalmacija

Linker
19. travanj 2024 14:32