INTERVJU

Barbara Kolar: Brak mi nije najvažniji

Otkad radim ranojutarnju šihtu na radiju, umorna sam k’o pas, ali nikad nisam bila depresivna. Treba raditi ono što voliš i družiti se s ljudima koji su ti dragi, moj je jednostavan recept za optimizam i dobru volju – kaže televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar (41). Svojim stasom i šalama na vlastiti račun godinama je zaštitni znak najgledanijih HTV-ovih zabavnih emisija Ples sa zvijezdama i Zvijezde pjevaju, a uz njezin se ugodan glas bude slušatelji Antene Zagreb. Nedavno je i sama postala zvijezda, i to sapunice “Nit’ smrdi, nit’ miriši” u kojoj je debitirala i snimila je s kolegama sa svoje radijske postaje, a prikazuje se na njihovim web stranicama te na YouTubeu.

Dosad ste uhvatili nekoliko vjenčanih buketića svojih prijateljica: a što je s vašim buketićem? – Mislite da bi taj nešto promijenio?! Imam četiri buketića, što bi trebao biti pouzdan znak za udaju. Ali nijedan nije bio na hvatanje nego sam ih dobila na različite trik-načine: jednom na izvlačenje papirića, drugi put nas je prijateljica pošlihtala u krug, ona se zavrtjela, i u koju je udarila dobila je buketić, a to sam, naravno, bila ja.

Jeste li dosad bili korak do braka? – Tajming mi je loša strana. Mislim da sam bila možda za brak u pravo vrijeme s krivim muškarcem, ili u krivo vrijeme s pravim muškarcem. Ali nije mi brak najvažniji, uvijek bih odabrala kvalitetnu vezu, pa neka bude i bez papira. Osim u trenutku kad mi netko kaže da se, iz principa, ne bi ženio. Ako mi veli “Neću se tobom oženiti”, jasna je odluka koju apsolutno razumijem. No, iza principa “neću se uopće ženiti”, sigurno stoji neki veći problem. Koliko znam, i iza principa Georgea Clooneya postoji navodno neki veći problem.

Je li vam važno da je muškarac zgodan? – Muškarac mora biti privlačan, bez obzira na to je li on zgodan svim ženama ili samo meni. Pa ne mogu zamijetiti frajera zato što je užasno pametan! Lažu svi koji vele da ih je privukla nečija pamet.

Kad razmišljate o sebi, čine ste nezadovoljni? – Zamjeram si što nisam dovoljno poduzetna i možda bih trebala biti malo energičnija. Voljela bih biti taštija, nisam od onih žena koje se moraju urediti pod svaku cijenu. A voljela bih da je drukčije, no prekomotna sam. Katkad mi se ne sviđa moja kosa, fizički izgled…

Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli intervju s Barbarom Kolar pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 867) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
24. travanj 2024 05:04