PRED OGLEDALOM

Barbara Radulović: Divim se Diti Von Teese

Premda je s mamom Antonijom do prije tri godine vodila salon ljepote, Barbara Radulović priznaje da nije ondje često uživala u uljepšavajućim tretmanima. Za to, kaže 28-go­­dišnja voditeljica na glazbenoj TV postaji CMC, nikad ne bi bilo dosta vremena, a tajna njezina dobrog izgleda uvijek je bila u zdravoj prehrani i redovnoj tjelovježbi. Jedino za što je uvijek spremna zatražiti profesionalnu pomoć, jesu opuštajuće antistresne masaže, depilacija voskom i manikura.

Čemu poklanjate najveću pažnju kad je izgled u pitanju? – Tijelu. Nakon svakog tuširanja umasiravam neki za kožu hranjivi preparat, a pazim i na tonus kože. Pritom mi pomaže što se od pete godine bavim klasičnim i modernim plesom, a nedavno sam počela trenirati i jogu.

Čime njegujete kožu? – Budući da moju mamu zanimaju alternativne metode njege i liječenja, pribavlja mi razne biljne pripravke domaćih proizvođača koji ne sadrže aditive. Nastojim poslušati njezin savjet da na kožu ne nanosim sve i svašta, no kako volim eksperimentirati, ne zaobilazim ni druge kreme.

Je li vam majka usadila i svijest o zdravoj prehrani? – Naravno. Ona i tata Slavko od­­malena su pazili da jedem što više bijelog mesa, ribe, povrća i maslinovog ulja te da izbjegavam prženo. Na tome se i danas temelji moja prehrana, iako koji put zgriješim s fast foodom.

Šminkate li se svaki dan? – Da, ali diskretno. Volim sjenila smeđih nijansi, mat rumenila – najčešće ružičasta ili u boji breskve – te ruževe prirodnih tonova. Sjajila izbjegavam jer mislim da mi isušuju usnice.

Što je preduvjet da se osjećate blistavo? – Kosa mi mora biti svježe oprana, a ja svoju njegujem šamponima Kerastase, treba mi malo rumenila koje će mi osvježiti ten, i obrve trebaju biti lijepo oblikovane. Veoma cijenim originalnost, žene koje svojim izgledom zaobilaze standardne okvire ljepote. Tu bih svakako izdvojila burlesknu plesačicu Ditu Von Teese i pjevačicu Gwen Stefani.

Damir Leljak

Linker
25. travanj 2024 19:34