NAJLJEPŠI KORACI

Barbara Radulović i Robert Schubert pobjednici Plesa sa zvijezdama

Pobjednici sedme sezone Plesa sa zvijezdama su Barbara Radulović i Robert Schubert koji su u sinoćnjem finalu potvrdili status favorita natplesavši Mirnu Medaković i Damira Horvatinčića te Sašu Lozara i Mariju Šantek. Ipak, preostali parovi pružili su vrlo snažan otpor, osvojivši u dva navrata maksimalne ocjene.

Barbara i Robert najprije su plesali paso doble i zaradili 40 bodova…

a potom freestyle koji je prošao kao i samba Saše i Marije – 36 bodova.

Lozar i Šantek ipak su najveći broj bodova dobili za slobodni stil, ali su i ispali prije posljednjeg kruga u kojem se plesalo na improviziranu koreografiju. Iako su Mirna i Damir pružili odličan otpor, pobjednici sedme sezone su Barbara i Robert.

Tridesetogodišnja pobjednica, voditeljica CMC televizije i marketinška stručnjakinja, Barbara Radulović plesom se bavi od djetinjstva , što joj je zacijelo pomoglo da uz iskusnog partnera Roberta Schuberta brže savlada koreografije. No bio je to, kaže, i dvosjekli mač.

– Vjerojatno sam bila u maloj prednosti, ali nikad nisam plesala plesove tog tipa. Izgrađivala sam se kroz neke druge stilove koji su zahtjevali drugačije pokrete i posture tijela, pa mi je u “Plesu sa zvijezdama” ponekad bilo i teže izvući iz sebe nešto što bip amatera brže i bolje napravio. S držanjem u valceru sam se, primjerice, jako borila. Koristilo mi je utoliko što imam istrenirano pamćenje koreografija i lakše hvatam korake – objasnila je Barbara Radulović, koja će nakon iscrpljujućih treninga i sjajnog trijumfa imati vremena za slavlje s obitelji i prijateljima, a potom otputovati na skijanje.

Linker
18. travanj 2024 22:48