IVANA HUSAR MLINAC

Beba je svakim danom sve ljepša

– Osjećam se odlično, beba je preslatka. Iz dana u dan je sve ljepša – nije mogla sakriti oduševljenje Ivana Husar Mlin­ac (30). Nekadašnja pjevačica grupe Divas, 13.srpnja u Petrovoj bolnici rodila je svog drugog sina koji još uvijek nema ime jer se mama i tata nikako ne mogu dogovoriti.

– Porod je prošao u najboljem redu. Znala sam da ću roditi malo prije termina. Najvažnije je da je dijete zdravo – rekla je presretna majka koju je tijekom porođaja bodrio tri godine stariji suprug Nino Mlinac, nekadašnji član grupe E. T., koji se danas bavi podzetništvom.

Pjevačici oko bebe najviše pomaže majka, a po potrebi znaju uskočiti i suprugovi roditelji kojima nije teško pričuvati starijeg unuka Andreja Jonu. Brižni roditelji s puno su pažnje pripremali dvogodišnjeg Andreja na skori dolazak bebe u kuću.

– Andrej je brata jako lijepo prihvatio, nema ljubomornih ispada što se često javlja kod starije djece.­ Puno smo s njim razgovarali tako da vjerujem da će sve biti u najboljem redu – izjavila je zadovoljna majka .

Iako je nekoliko tjedana prije poroda snimila spot za pjesmu “Mir u kući”, aktualni singl s albuma “Familija”, bivša članica grupe Divas sljedećih mjeseci posvetit će se isključivo obitelji a čim beba malo naraste svi skupa uputit će se na 20-dnevni godišnji odmor.

Barbara Ivezić

Linker
19. travanj 2024 19:41