SVADBENA ZVONA

Belma naručila vjenčanicu, Mirza rezervirao Halida

Koliko god oni sami o tome uporno šutjeli, kuloari naveliko bruje o detaljima vjenčanja mlade RTL-ove voditeljice Belme Hodžić i poznatog rukometaša Mirze Džombe . Premda se ne tako davno šalila na račun onih koji su je “ gurali u brak” izjavom kako ona o tome ništa ne zna, televizijsko-sportski par datum je ipak odredio. Razmjene bračnih zavjeta bit će 3. srpnja na Trsatskoj gradini, prelijepoj srednjovjekovnoj tvrđavi s koje puca pogled na Rijeku i Kvarner.

Rijeka je grad u kojem su oboje odrasli i gdje je navodno prošlog proljeća njihova ljubav i planula. Premda su još ljetos negirali vezu tvrdeći da je riječ samo o prijateljstvu, danas se više ne kriju od kamera, no o vjenčanju odbijaju pričati.

– Svoju privatnost i dalje ne želim dijeliti s javnosti i ne, neću vam ništa reći na temu vjenčanja – odgovorila je Jutarnjem RTL-ova “šefica kuhinja”. No svoje su prijatelje o datumu vjenčanja već obavijestili, ali detalji se tek razrađuju.

Mirzina je želja da mu glavni zabavljač tog najvažnijeg dana u životu bude očito kod naših sportaša megapopularni Halid Bešlić , koji će prije Mirze zabavljati i uzvanike na vjenčanju Darija Srne .

Mjesto velike zabave Belma i Mirza još nisu odredili, a i vjenčanica se tek “kroji” u glavi lijepe voditeljice. Izvedbu će, kako doznaje Jutarnji, preuzeti mladi riječki kreator Juraj Zigman koji je inače Belmin prvi susjed i dugogodišnji prijatelj i čije kreacije rado nosi još iz vremena dok je Zigman svoje ideje tek “testirao” na prijateljicama.

Linker
07. prosinac 2023 16:34