Sipa/Cropix
GODIŠNJICA BRAKA

Ben Affleck i Jennifer Garner - 9 godina braka je iza njih

Ben Affleck (41) i Jennifer Garner (42) proslavili su 9. godišnjicu braka i to ne nikakvim spektakularnim proslavama već jednostavnom večerom u francuskom bistrou u Detroitu.

No roditeljima troje male djece zasigurno je intimna romantična večera najbolji vid proslave njihove dugogodišnje ljubavi: Ben i Jennifer upoznali su se i zaljubili na snimanju filma Daredevil, a vjenčali su se 2005. godine.

Iako su često kružile glasine o njihovim bračnim problemima, oni su svojim skladnim i postojanim obiteljskim životom sve opovrgavali.

Foto: Sipa/Cropix

Glumački par roditelji su Violet (8), Seraphine (5) i Samulea (2), a o usklađivanju obiteljskog života i poslovnih obaveza Jennifer je svojedobno rekla kako je to stvar dobre organizacije. No naglasila je da se prije odluke za neku ulogu prvo mora konzultirati s Benom, dok je njemu kao muškarcu ipak lakše.

Par je nedavno uzdrmala i situacija kada je Ben izbačen iz jednog kasina te je dobio doživotnu zabranu pristupa, što je ponovno vratilo u fokus njegovu sklonost kockanju. Ben je poznat kao ljubitelj kocke, a zbog njegova pretjerivanja s tim porokon navodno je pukla i njegova veza s Jennifer Lopez s kojom je ljubovao prije nego je upoznao sadašnju suprugu.

Tokom braka s Jennifer Garner Ben je očito uspijevao svoju sklonost kocki držati pod kontrolom, a i prijatelji para glumicu opisuju kao vrlo tolerantnu suprugu.

Foto: Sipa/Cropix

Linker
25. travanj 2024 09:00