PRVA FOTOGRAFIJA

Beskrupulozni kriminalac Goran Višnjić

On je tip koji vjerojatno nikada nikog nije ubio svojim rukama, ali je odgovoran za smrt tisuću ljudi diljem svijeta – kratko je opisao hrvatski glumac Goran Višnjić beskrupuloznog kriminalca Damiena Moreaua, kojega glumi u američkoj seriji “Leverage”.

U serijalu je Moreau glavni zločinac, ali tijekom cijele treće sezone ostali ga likovi uglavnom spominju, dok ga gledatelji nikada ne vide ispred kamere. To se pak mijenja 19. prosinca, kada će u SAD-u biti prikazane dvije finalne epizode sezone, a u njoj će gledatelji prvi put moći vidjeti Višnjića kao opakog kriminalca. Pišući o seriji, američki tjednik TV Guide objavio je i prvu fotografiju iz serijala, a na njoj je Višnjić zajedno s Timothyjem Huttonom, glavnim glumcem “Leveragea”.

Kako sam priznaje, Višnjić je isprva htio odbiti ulogu jer nije htio glumiti negativca, no predomislio se kada je shvatio da mu na snimanju može biti zabavno.

– Na snimanju su mi producent Dean Devlin i redatelj Marck Roskin stalno govorili da ne mogu pretjerati, neka samo dam sve od sebe. Vidio sam epizode i vrlo sam zadovoljan – kazao je Višnjić za TV Guide.

Još uvijek se ne zna kada će “Leverage” biti prikazan u Hrvatskoj.

Linker
20. travanj 2024 03:21