JOŠ JEDNA NASLOVNICA

Beyonce: Žene trebaju osvijestiti svoju seksualnost

Beyonce (32) je osvanula na naslovnici svibnjskog izdanja Out magazina i izvela je to nenajavljeno i u tajnosti kao što je to napravila i sa izdavanjem svojeg petog albuma u prosincu 2013. koji je jednostavno preko noći osvanuo na Internetu, piše Us magazin.

Majstorica čuvanja tajni, kako su je prozvali američki mediji, na naslovnici časopisa pojavljuje se u duhu starog Hollywooda, s platinastom perikom i očigledno u toplesu, a uz njenu fotografiju na naslovnici stoji samo riječ Power (Moć).

Pjevačica se za magazin Out osvrnula i na svoj zadnji album Beyonce kojeg odlikuju sirov i iskren opis ženske seksualnosti:

– Žene trebaju posjedovati svoju seksualnost. Muškarci su slobodni izražavati svoju seksualnost dok žene nisu – rekla je pjevačica te dodala kako su žene oduvijek podložne i ranjive, ali da tome treba stati na kraj:

– Žene su uvijek u ulogama žrtvi, ali žene su puno više od toga – rekla je Beyonce.

Za popularnu baladu s albuma XO pjevačica je rekla da ju je snimila u samo nekoliko minuta jer je bila bolesna i odlučila ostaviti tu prvotnu verziju. Napomenula je i kako ne voli “brusiti” verzije pjesama jer voli te male nesavršenosti koje ima svaka demo snimka.

Beyonce je ispričala i kako je ponosna na velik broj svojih obožavatelja koji dolaze iz LGBT zajednice:

– Sretna sam što ohrabrujem nekoga tko se smatra potlačenom manjinom – rekla je pjevačica i dodala:

– Svi smo mi isti i svi želimo iste stvari: pravo da budemo stretni, da budemo ono što jesmo i da volimo koga želimo – zaključila je Beyonce.

Linker
19. travanj 2024 11:33