PREURANJENE VIJESTI

Beyoncé i dalje iščekuje prinovu

Pjevačica Beyoncé Knowles (30) još uvijek nije na svijet donijela svoju kćerkicu, kako su se preuranjeno ponadali mnogi mediji i obožavatelji, vodeći se opsadom privatne njujorške klinike u kojoj bi se porod uskoro trebao dogoditi. Neimenovani svjedok vidio je, naime, kako Beyoncé izlazi iz restorana Buttermilk Channel u Brooklynu na Silvestrovo, gdje je sa suprugom Jay-Z- om (42) objedovala pečenu piletinu i kamenice – prenosi magazin People.

– Tog je dana definitivno još uvijek bila trudna – rekao je svjedok i dodao – sjedili su jedno uz drugo na intimnoj večeri i dobro se provodili.

Visoka trudnoća pjevačici nije pritom zasmetala u održavanju titule ikone stila, budući da je na večeru izašla u viskom petama. Par je također stigao i pozdraviti svoje obožavatelje prije negoli je otišao u smjeru stana Beyonceine sestre Solange (25) u kojem se odvijala novogodišnja zabava. Solange je uoči zabave na svom Twitter profilu također o svojoj sestri i dalje govorila u kontekstu ljepote u visokoj trudnoći.

Linker
23. travanj 2024 19:58