SAMA SVOJ MAJSTOR

Beyoncé otkrila da se sama šiša i šminka

Američka pjevačica Beyoncé (30) otkrila je kako je puno manje usredotočena na vlastiti izgled otkad je postala majka pa je tako nedavno sama odsjekla nekoliko centimetara kose. Više ne posjećuje ni vizažiste jer nakon neprospavane noći ima snage tek nanijeti sjajilo na usne kako bi malo osvježila umorni izgled, a podijelila je i priču o svom prvom šminkanju.

– Igrala sam se s maminom šminkom, stavila sam plavo sjenilo i crveni ruž, a sve začinila upadljivim rumenilom. Izgledala sam poput klauna, ali samoj sebi sam bila predivna – izjavila je za magazin People. Najviše o ljepoti Beyoncé je naučila igrajući se u frizerskom salonu svoje majke Tine Knowles od koje voli poslušati savjete o bojanju kose, pramenovima i tehnikama šišanja. Pa iako se pjevačica voli lijepo urediti, to nije ono što smatra najvažnijim čemu mora naučiti svoju kćer Blue Ivy koju je rodila 7. siječnja ove godine u New Yorku, a porodu je prisustvovao i njezin suprug Jay Z (42) s kojim je brak sklopila 4. travnja 2008. godine.

– Moja najveća zadaća je naučiti ju da se ne fokusira na izgled, najvažnije je tko si i upravo je unutarnje biće ono koje te čini lijepom – odgovorila je Beyoncé na pitanje o odgoju djeteta.

Međutim, priznala je da joj je samoj teško izaći iz kuće bez šminke, a osim sjajila, redovito nanosi rumenilo i maskaru. Podijelila je i savjet o korištenju maskare za koju smatra da treba biti što starija jer onda trepavice čini debljima i dužima. Međutim, ova rutina dotjerivanja se odnosi na uređivanje u privatnom životu dok se za nastupe ipak okružuje mnogobrojnim stručnjacima koji se brinu da izgleda besprijekorno.

Iako se voli dotjerati, priznala je kako ju je majčinstvo naučilo da prihvati svoje mane i ne brine toliko o tome što drugi misle kada je vide neurednu i nenašminkanu.

Linker
19. travanj 2024 20:24