Splash
BEAUTY SAVJETI

Blake Lively otkrila tajnu svoje njegovane kose

Glumica Blake Lively (27) osim po dobrom stilu, poznata je i po svojoj dugoj i njegovanoj kosi koja je postala njen zaštitni znak. Ne čudi kako brojni obožavatelji žele znati kojim trikovima se koristi kako bi uvijek izgleda tako dobro.

– Iskreno, jako sam sramežljiva osoba i moja kosa mi služi kao zaštitna mreža, zato je volim nositi raspuštenu – ispričala je u nedavnom intervjuu Blake dodavši da se na crvenom tepihu može vidjeti puno “zategnutih” frizura, ali da se ona najugodnije osjeća kada joj kosa visi niz ramena.

– Tekstura moje kose mijenja se ovisno o tome gdje se nalazim. U kakvom okolišu i klimi – izjavila je glumica i čitateljima Harper’s Bazaara otkrila trik koji joj je prije mnogo godina dala njena majka.

– Mama mi je dala najbolji savjet, a to je da kosu nikada ne ispirem do kraja – rekla je Blake i objasnila kako je prilikom šampniranja kose potrebno dobro oprati i isprati korijen kose, ali ne i vrhove. Vrhovi trebaju masnoću i ulje šampona i regeneratora jer će se u suprotnome oštetiti i ispucati.

– Moj savjet svim ženama s dugom kosom bio bi da na vrhove kose stave malo kokosova ulja prije tuširanja i pranja kako se vrhovi ne bi previše isušili – zaključila je lijepa glumica.

Linker
18. travanj 2024 22:24