AFP/Cropix
NENADMAŠAN TRUDNIČKI STIL

Blake Lively proglašena trudnicom s najviše stila

Glumicu koja očekuje svoje prvo dijete s Ryanom Reynoldsom (38) mediji su spontano prozvali trudnicom s najviše stila – Blake Lively (27) i prije trudnoće slovila je za ikonu stila, a modni stručnjaci cijene je tim više jer ona nema stilista, već je jedna od rijetkih zvijezda koja se sama odijeva odnosno sama bira odjeću za crveni tepih.

Trudnički stil zvijzde Tračerice pohvalili su mnogi, a nakon što se na L’Orelaovoj gali, čije je zaštitno lice, pojavila u jednostavnoj crnoj haljini golih leđa proglašena je trudnicom čiji je trudnički stil nenadmašan.

Blake je oduševila svojom pojavom na crvenom tepihu u haljinama koje baš naglašavaju njeno stanje, za razliku od mnogih zvijezda koje odjećom kamufliraju trudnoću.

Splash

Foto: Splash

Splash

Foto: Splash

Instagram

Instagram

JLP

Foto: JLP

Blake i njen suprug u braku su dvije godine, a oboje se jako vesele prinovi za koju su u potpunosti spremni: ne plaše se mijenjanja pelena i neprospavanih noći jer oboje dolaze iz velikih obitelji i znaju što je briga za djecu. Blake je najmlađa od petero djece, a Ryan ima tri brata.

Nasljednica Sarah Jessice Parker što se stila tiče, osim po svom dobrom modnom izričaju, može se pohvaliti i novim filmskim uratkom – u filmu Age od Adaline glumi ženu koja zauvijek ostaje mlada, a premijera filma je zbog njene trudnoće pomaknuta sa siječnja na travanj sljedeće godine.

Izdanje s L’Orealove gale kojim je Blake sve osvojila možete pogledati u galeriji!

Linker
23. travanj 2024 21:45