AFP/Cropix
SAVJETI MODNE IKONE

Blake Lively: U blagdansko doba dopušteno je nositi apsolutno sve

Iako će uskoro postati prvi puta majka, Blake Lively (27) u trudnoći ne odustaje od orginalnih kombinacija te rado dijeli savjete kada je u pitanju izgradnja osobnog stila.

Poznata glumica u intervjuu za Harper’s Bazaar otkrila je kako cijeli život mijenja parfeme, ovisno o sezoni i prilici i da joj je to polako počelo smetati jer je željela imati parfem koji će je u potpunosti karakterizirati.

– Obožavam parfeme svoje majke i sestre koji me istog trenutka vrate u djetinjstvo i podsjete na sve lijepe i bezbrižne trenutke iz prošlosti – izjavila je Blake i dodala kako ti parfemi imaju posebnu vrijednost i supermoć oživjeti neke stare emocije.

– S obzirom da sam stalno mijenjala parfeme, ja nisam imala tu supermoć – otkrila je glumica koja uskoro očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Ryanom Reynoldsom (38).

JLP

Foto: JLP

Na pitanje koji joj je omiljeni blagdanski izgled i kakve kombinacije najradije bira u ovo doba godine, Blake spremno odgovara kako su blagdani radosno i veselo doba godine kada je dopušteno gotovo sve.

– U blagdansko vrijeme volim nositi što više šljokica na odjeći i noktima. Što se make upa tiče, najčešće biram srebrnu boju sjenila s još malo šljokica– otkrila je slavna glumica.

S obzirom da ju mnogi smatraju modnom ikonom, Blake je odgovorila i na pitanje o stilu i osobnom modnom izričaju koji bi trebao biti ispred svih modnih trendova.

– Ne možete pogriješiti sve dok ste vjerni sebi. Pogrešno je pokušavati se uklopiti u kalup i slijediti sve modne trendove. Poručila bih svima da nose ono u čemu se osjećaju najbolje – za kraj je rekla glumica.

Linker
20. travanj 2024 03:04