PLES SA ZVIJEZDAMA

Bojan Jambrošić nije mogao protiv Mile i Nere

Da se natjecao u “Plesu sa zvijezdama” u prethodnim sezonama, kada su gledatelji ipak imali glavnu riječ, Bojan Jambrošić možda bi i došao do finala plesno-zabavnog showa. No, promjenom pravila najlošiji par sada bira žiri, a u sinoćnjem odlučujućem dvoboju s Milom Horvat , mladi pjevač nije imao šanse. Cijeli žiri je kao bolju izdvojio HTV-ovu voditeljicu.

– Ni najbolji frak ne može sakriti loše držanje, a lošeg držanja kod vas večeras nije bilo – dobio je od Milke Babović pohvalu za otplesani valcer s partnericom Martinom Bastić, ali njihov paso doble bio je daleko od vrhunskog. No, kada se sve zbroji, Bojan Jambrošić može biti zadovoljan svojim nastupom u “Plesu sa zvijezdama”, jer dalje od polufinala teško je mogao doći.

FOTO Pogledajte Bojanov valcer i Nerin cha cha cha

A u finalu će se suočiti ipak dvije najbolje plesačice u ovoj sezoni – Nera Stipičević i Mila Horvat.

Mlada glumica Nera Stipičević sa svojim je partnerom Damirom Horvatinčićem ponovno blistala te je i za engleski valcer i za paso doble dobila maksimalnih 40 bodova. Nešto skromnija je bila Mila Horvat, koja je s Robertom Schubertom za engleski valcer dobila 38, a za paso doble 36 bodova, no zato je pažnju privlačila svojom odjećom.

– Mila je večeras u fetišističkoj kombinaciji, u stilu sado-mazo, PVC – komentirala je Milka Babović izgled atraktivne voditeljice.

Linker
24. travanj 2024 02:45