Screenshot
BIVŠA LJUBAV

Brad Pitt je bio predobar za mene

Slavna glumica prisjetila se svojih bivših ljubavi i u showu Howarda Sterna otkrila zašto njene veze s Bradom Pittom (51) i Benom Affleckom (42) nisu potrajale.

Gwyneth Paltrow (42) bila je u ranim dvadesetima kada se zaručila za Brada Pitta. Par se upoznao na snimanju trilera Seven i bio u vezi skoro tri godine.

– Potpuno sam se zaljubila u njega. Bio je prekrasan i presladak. Mislim, bio je Brad Pitt! – izjavila je glumica i dodala da ga je jednako tako obožavao i njen otac Bruce koji je bio potpuno slomljen kada je par 1997. prekinuo.

– Ja sam bila još dijete, imala sam 22 godine kada smo se upoznali. Tada ne možeš donositi odluke. Nisam bila spremna i on je bio predobar za mene – priznala je Gwyneth.

Unatoč bolnom prekidu, za koji je glumica priznala da je preboljela tek nakon pet godina, par je ostao u dobrim odnosima.

Osim Brada, jedan od njezinih bivših je i poznati glumac Ben Affleck s kojim je bila u vezi od 1997. do 2000. godine.

– On tada nije bio spreman za vezu – otkrila je Gwyneth i dodala da joj se čini kako su ljudi u svojim dvadesetima previše usredotočeni na izgled, upravo kao što je i ona bila.

Ipak, za Benom njeni roditelji nisu tugovali jer su znali da on nije prava osoba za nju.

– Mislim da su cijenili njegov talent, humor i inteligenciju. Voljeli su ga, ali nisu bili tužni kad smo prekinuli – priznala je Gwyneth.

Pratite i našu Facebook stranicu!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=686403858144403&id=617958814988908

Linker
19. travanj 2024 03:12