65. CANNES

Brad Pitt: Ne znam kad ću oženiti Angelinu

Brad Pitt je u Cannes došao bez svoje zaručnice Angeline Jolie , ali nije mogao izbjeći pitanja o njoj. Predstavljajući svoj novi film “Killing Them Softly”, antikapitalistički gangsterski film u kojem igra mafijaškog ubojicu, 48-godišnji glumac crvenim je tepihom prošetao bez bolje polovice, pa je novinarima morao odgovarati gdje je Angelina.

– Nije ovdje jer se priprema za snimanje novog filma – kazao je Pitt, odgovorivši i da bi jako volio snimiti još jedan film sa svojom budućom suprugom. Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili su se 2004. godine na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith”, a u travnju su objavili svoje zaruke. Zajedno imaju šestoro djece, a iako su brojni mediji objavili da će vjenčanje biti u kolovozu, glumac je novinare u Cannesu uvjeravao da to nije istina.

– Mi stvarno, ali doista stvarno, nemamo datum za vjenčanje – poručio je Pitt novinarima.

Govoreći, pak, o filmu “Killing Them Softly” redatelja Andrewa Dominika i moralnim dilemama glumca koji mora igrati ubojicu, holivudski glumac bio je vrlo izravan.

– Radije glumim ubojicu nego rasista. Jackie Coogan ubija svoje žrtve, koje ionako moraju umrijeti, brzo kako ne bi patile. Na određeni način to je i osvrt na današnji poslovni svijet, koji zna biti izuzetno nemilosrdan – kazao je Brad Pitt.

Josip Jurčić

Linker
16. travanj 2024 14:49