KONAČNO PROGOVORIO

Brad Pitt: S Jennifer sam se osjećao patetično

Holivudski ljepotan Brad Pitt konačno je progovorio o svojem propalom braku s kolegicom Jennifer Aniston . Glumački par je u braku bio od 2000. do 2005. godine, kada je Brad napustio suprugu radi Angeline Jolie , u koju se zaljubio na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith”.

– Puno mi znači da sam zadovoljan čovjek. Zadovoljan sam što sam donio prave odluke i pronašao ženu koju volim, Angie, i stvorio obitelj koju toliko volim – kazao je Brad pitt za američki magazin Parade.

Glumac koji ovih dana promovira svoj novi film “Moneyball” ujedno je i progovorio o svojem ranijem životu.

– Devedesete sam proveo skrivajući se i pokušavajući izbjeći kakofoniju koja dolazi sa slavom. Počelo mi je biti zlo od samoga sebe, jer sam samo sjedio na kauču, držao džoint i skrivao se. Počeo sam se osjećati patetično. Postalo mi je jasno da ne živim interesantnim životom. Mislim da je moj brak imao nešto s tim. Zamišljao sam da imam brak kakav zapravo nisam imao – priznao je 47-godišnji glumac, čije će riječi najvjerojatnije vrlo brzo dobiti “kontraudarac” od njegove bivše supruge Jennifer Aniston.

Vjerojatno je i on sam toga svjestan, te je već preko svojeg PR agenta izjavio da su njegove izjave vezane uz brak s Aniston – pogrešno shvaćene.

Linker
18. travanj 2024 02:56