MOJE STRASTI

Branimir Popović: Žene ne smatram porokom

Zvijezda serijala “Larin izbor” i “Budva na pjeni od mora”, Branimir Popović (45), za kojeg se šuška da će za koji mjesec postati otac, nije samo izuzetan kazališni i filmski glumac već i bivši ministar kulture Crne Gore.

Otkad volite motore? – Motori su moja velika strast. Imao sam ih desetak. Kad sam počeo zarađivati, kupovao sam skutere, pa neke polovne, zatim neki malo bolji motor, a na kraju sam nabavio BMW GS 1200, motor koji se kupuje jednom u životu i jedini koji je napravljen za put oko svijeta.

Vaša supruga bila je slikarica Milena Jovićević, koja svoje radove izlaže diljem svijeta. Koliko ste bili u braku? – Mogu samo reći da sam bio u braku, ali više nisam.

Sada ste u vezi s 23-godišnjom glumicom Sanjom Jovićević, s kojom glumite u serijalu “Budva na pjeni od mora”. Je li istina da je u drugom stanju i da ćete postati otac? – Nas dvoje je priča koju također ne želim dijeliti s javnošću zbog svog i njezinog osobnog mira. Imamo dogovor da naši istupi ne tretiraju naš osobni život.

Znate li kuhati? – Znam ispeći meso, krumpir i jaja. Ali želim svladati i ozbiljna jela. Obožavam pašte i meso, iako sam krvna grupa A, pa bih, kažu, trebao biti biljojed.

Imate li još koju strast osim motora? – Cigare toscanello. Znam da ću jednoga dana morati podignuti ručnu kočnicu i reći dosta pušenju, ali onda mi ne ostaje nijedan porok.

Uvijek vam ostaju žene. – Žene nisu porok.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćeni oblik intervjua, sve o Branimiru Popoviću, njegovom životnom i osobnom putu, potražite u u tiskanom izdanju Glorije (br. 934) ili se pretplatite na PDF izdanje (u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan članak ili cijeli broj).

Linker
08. svibanj 2024 07:04