NA NASLOVNICI

Britanski magazin lažirao intervju s Beyonce

Britanski magazin Star odlučio se na lažiranje intervjua s Beyonce Knowles , koja je sa suprugom Jay-Z-jem 7. siječnja dobila kćerkicu Blue Ivy Carter u njujorškoj bolnici Lenox Hill te otada o sretnoj vijesti nije javno progovorila.

Prema Starovom “ekskluzivnom” intervjuu Beyonce je osjetila trenutnu povezanost s kćerkom i nevjerojatan osjećaj kada ju je prvi put primila u ruke.

– Ništa ne može opisati taj osjećaj. Čim saznaš da si trudna osjećaš određenu povezanost s tim djetetom znajući da ono raste u tebi, no kada ga uzmeš u ruke po prvi puta, ne postoje riječi koje bi opisale taj osjećaj – “kaže” pjevačica.

Beyonce “nastavlja” o suprugu koji joj je od velike pomoći prilikom brige za malu Blue Ivy. Jay-Z tako sam mijenja pelene, govori navodna Beyonce te potvrđuje kako je reper i glazbeni producent bio prisutan na porodu.

– On to nikako ne bi propustio. I inače je vrlo odan, pažljiv i zaštitnički nastrojen suprug, a otkako sam saznala da sam trudna primijetila sam da je takav i kao otac. Naravno da će mijenjati pelene. Biti će vrlo dobar otac na kojega se možeš osloniti, on zna da je ljubav činiti male stvari za svoje dijete – “izjavljuje” Beyonce.

Bolnica Lenox Hill u New Yorku zbog poroda je slavne prinove, već najmlađe glazbenice u povijesti Billboardove ljestvice , budući da plačem uveličava pjesmu svoga oca nazvanu “Glory”, bila pod opsadom. Stoga je prigodno da se Beyonce, tj. maštoviti novinari Stara, osvrne i na tu temu.

– Osiguranje je bilo jako, ali to je bilo apsolutno nužno zbog sigurnosti djevojčice. Svi za koje smo željeli da ju vide, vidjeli su je – “kaže” Beyonce.

Mogla se, dakako, očekivati i izjava o toplom obiteljskom domu koji će američki estradnjaci svojoj nasljednici znati priuštiti usprkos poslovnim obavezama.

– Blue će imati normalnu obitelj koju čine mama, tata, teta te djedovi i bake koji je jako puno vole i bit će poput svakog drugog djeteta – “zaključuje” Beyonce.

Pjevačica je u nizu tipskih izjava priznala i kako joj je dijete najveći poklon, blagoslov i tako dalje.

Za prevaru se saznalo kada su novinari nasrnuli na glasnogovorništvo slavne pjevačice u potrazi za svojim dijelom izjava te saznali da Beyonce nije dala niti jedan intervju nakon poroda. Kada ga doista i da, ostaje vidjeti u kolikoj će se mjeri njene izjave poklopiti sa zamišljenim intervjuom u Staru.

Linker
24. travanj 2024 17:33